Memur Sen'den "Gazze İçin Ben de Varım" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Memur Sen'den "Gazze İçin Ben de Varım" Kampanyası

Memur Sen\'den "Gazze İçin Ben de Varım" Kampanyası

Memur-Sen, 7 Temmuz’dan bu yana İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze’nin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattı.

13.08.2014 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen, 7 Temmuz'dan bu yana İsrail saldırılarının hedefi olan Gazze'nin yaralarını sarmak için yardım kampanyası başlattı. Bu kapsamda, yardım hesabı ve kısa mesaj hattı açan Memur-Sen, toplanacak yardımlarla Gazze'ye 'Vefa ve Şifa Kapısı' açıyor. Memur Sen'in hedefi ise Mehmet Akif İnan Mescid-i Aksa Okulu ve Şifa Hastanesi yapmak.

Memur-Sen tarafından başlatılan "Gazze İçin Ben de Varım Diyoruz. Gazze'ye Vefa ve Şifa Kapısı Açıyoruz" yardım kampanyası, Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu tarafından açıklandı.

Gazze'de yaşanan insanlık dramına çare olmak için Memur-Sen olarak harekete geçtiklerini ifade eden Sofuoğlu, "Öncelikle Memur-Sen üyeleri başta olmak üzere, bütün vatandaşların ve medeniyet paydaşı sivil toplum kuruluşlarının da katılım sağlaması ile yardım kampanyasında toplanan tutar, okul ve hastane ihtiyacı başta olmak üzere Gazze'nin yeniden imarında kullanılacaktır. Bu bağlamda, Gazze'de Mehmet Akif İnan Mescid-i Aksa Okulu ve Memur-Sen Şifa Hastanesi yapımı amaçlıyoruz" dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik askeri harekatında insanlığın utanç tarihine yeni halkalar eklediğini dile getiren Sofuoğlu, "İsrail, Gazzeli kardeşlerimizi öldürmekle yetinmemiş, Gazze'yi yaşanabilir bir şehir olmaktan çıkarmayı da hedeflemiştir. Bu çerçevede, İsrail'in vahşi saldırıları sonucunda 43 cami tamamen yıkılırken, 120 cami kısmen hasar görmüş, 6 üniversite ile 152 bin öğrencinin eğitim gördüğü 188 okul büyük oranda yıkılmış; hayır kurumlarına ait 22 merkez yerle bir olurken, 24 sağlık merkezi neredeyse kullanılamaz hale gelmiştir. Bunun yanında, insani bir hayat için ihtiyaç duyulan birçok altyapı tesisi de işlevsiz hale gelmiştir. 475 bin Filistinlinin evsiz kalmasına neden olan askeri harekatın, İsrail'in Gazze'yi yaşanamaz hale getirme hedefi kapsamında gerçekleştirildiği ortadadır" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur Sen'den 'Gazze İçin Ben de Varım' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement