Memur-sen'den İl Emniyet Müdürü Ceren'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den İl Emniyet Müdürü Ceren'e Ziyaret

Memur-sen\'den İl Emniyet Müdürü Ceren\'e Ziyaret

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu başkanlığındaki Memur-Sen Heyeti Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 170’inci yılı münasebetiyle Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’i makamında ziyaret etti.

10.04.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu başkanlığındaki Memur-Sen Heyeti Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170'inci yılı münasebetiyle Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Akkaya, Enerji Bir-Sen İl Başkanı Nurullah Koymatoğlu, Memur-Sen/Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Yunusemre İlçe Başkanı Anıl Akdoğan, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, "Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatımız, 170 yıldır, hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Emniyet mensuplarımızın, bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için, profesyonel bir yaklaşım sergileyerek, hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, hassasiyetle hareket edeceklerinden millet olarak şüphemiz yoktur. Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıl Dönümü'nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası'nı en içten duygularımla kutluyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de, "Polis Teşkilatımız, Milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalışıyor. Toplumun her kesiminin görevini tam yapması çok önemlidir. Eğer bunu gerçekleştirirsek gerçek anlamda toplum topyekun kalkınır. Gençlerimizi uyuşturucu madde ve buna benzer tehditlerden korumak için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstermeliyiz. Bu anlamda Eğitim-Bir-Sen olarak katkı ve desteklerinizi bekliyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den İl Emniyet Müdürü Ceren'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement