Memur-Sen'den Kutlu Doğum Gülü - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen'den Kutlu Doğum Gülü

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) üyeleri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, vatandaşlara üzerinde hadisler yazılı 2 bin 23 gül dağıttı.

21.04.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) üyeleri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, vatandaşlara üzerinde hadisler yazılı 2 bin 23 gül dağıttı.

Memur-Sen Denizli İl Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sendika üyesi memurlar, Bayramyeri Meydanı'nda bir araya geldi.

Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan, burada yaptığı konuşmada, bu haftanın Peygamber Efendimizin doğumunun kutlandığı özel bir hafta olduğunu belirtti.

Güzeller güzeli, sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin tüm insanlığa bir rahmet olarak gönderildiğini, insanlığın yolunu doğruya, güzele adalete çevirdiğini ifade eden Tavşan, "Dış mihraklar yüzyıllardır 'Osmanlı'nın ve torunlarının elinden Kur'an ve Peygamber sevgisi almadığımız müddetçe başarılı olmamız mümkün değil' diyorlar. Bizler de diyoruz ki, Osmanlı dün peygamberimizi nasıl sevdi ise bizler daha fazlasıyla peygamberimizi sevmeye ve kendimize örnek almaya devam ediyoruz ve bundan sonra da bu duygularımızı ve hissiyatlarımızı daha da yükseklere taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Hazreti Muhammed'e salat ve selam getirenlerden olmak ümidiyle Memur-Sen ailesi olarak gül dağıtacaklarını dile getiren Tavşan, Kutlu Doğum nedeniyle 25 Nisan Cumartesi günü Ulucami'de yatsı namazı sonrası Prof. Dr. Cevat Akşit'in vereceği konferansa vatandaşları davet etti.

Memur-Sen üyeleri, her birinin üzerinde hadis-i şeriflerin yazılı olduğu 2 bin 23 yapay kırmızı gülü esnaf ile vatandaşlara hediye olarak verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Memur-Sen'den Kutlu Doğum Gülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement