Memur-sen'den Sınır Ötesine Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den Sınır Ötesine Gıda Yardımı

Memur-sen\'den Sınır Ötesine Gıda Yardımı

Kayseri Memur-Sen’in girişimiyle toplanan 2 TIR dolusu gıda malzemesi, Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu aracılığıyla sınır ötesine gönderildi.

28.07.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Memur-Sen'in girişimiyle toplanan 2 TIR dolusu gıda malzemesi, Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu aracılığıyla sınır ötesine gönderildi.

Kayseri Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Aydın Kalkan Başkanlığı'ndaki heyet, 'mazlumlar için infak vakti' sloganıyla topladıkları 2 TIR dolusu yardımı Şanlıurfa'ya getirerek, İnsani Yardım Platformu'na teslim etti. Yardımlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle Suriye'ye gönderildi. Uğurlama törenine Kayseri Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Aydın Kalkan, Diyanet-Sen, Mem Bi-Sen ve Şanlıurfa İnsani Yardım Platform Başkanı Osman Gerem ve gönüllüler katıldı.

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, "Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu olarak, 4 buçuk yıldır gerek sınır ötesine gerekse sınır içine yardım gönderiyoruz. Biz bu yardımları gönderirken, gerek Türkiye'de gerek Dünya'da birçok kurum bize yardım gönderiyor. Bu yardımlara Memur-Sen ilkeli sendikacılığın yanında insani olanı da en son başlatmış oldukları 'İnfak Vaktidir' diye yardım kampanyası kapsamında 2 TIR önceden yardımda bulunmuşlardı. Yine bundan ilham alınarak Kayseri Memur- Sen camiası ve Kayserili hayırseverler tarafından 4 TIR yardım göndermişlerdi bugün de 2 TIR daha sınır ötesine yardım göndereceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kayseri Memur-Sen Başkanı Aydın Kalkan ise "Bugün çok güzel işler için Kayseri Memur-Sen olarak burada Şanlıurfa'da ziyarette bulunuyoruz. Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu ile birlikte Suriye'deki bayır bucak Türkmenlerine insani yardım olarak su ve mama yardımında bulunacağız" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den Sınır Ötesine Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement