Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya, "Biz Memur-Sen olarak gücümüzü, bizzat kendimizden, örgütümüzden, dayanışmamızdan ve mücadelemizden alıyoruz" dedi.
Günay Kaya, Kayseri Memur-Sen İl Divan Toplantısına katıldı.

16.11.2013 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya, "Biz Memur-Sen olarak gücümüzü, bizzat kendimizden, örgütümüzden, dayanışmamızdan ve mücadelemizden alıyoruz" dedi.

Günay Kaya, Kayseri Memur-Sen İl Divan Toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kaya, Memur-Sen camiasının içerisinde bulunabilmenin ve büyük mücadeleye omuz verebilmenin sendikacılığın anlamı olduğunu kaydetti. Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya, "Değerli kardeşlerim, hedefiniz büyükse, ufkunuz genişse, ağır yüklerin altına girebilirsiniz. Hele bir de özgüven sıkıntısı yaşamıyorsanız sizin taşıyamayacağınız hiçbir yük yoktur. İşte biz Memur-Sen olarak arkamızı karanlık odaklara ya da devlete yaslayarak Memur- Sen'in varlık alanını inşa etmiyoruz. Biz Kayseri'deki 15 bin değerli arkadaşımızla bu önümüzdeki yıl inşallah 20 bin değerli arkadaşımızla, Türkiye genelinde de 750 bin birbirinden kaliteli, birbirinden değerli Memur-Sen üyesiyle el ele, yürek yüreğe vererek Memur- Sen'in varlık alanını inşa ediyoruz. İşte biz Memur-Sen olarak umudumuz şu noktada ya da arkamızı şuraya yasladık, hayır. Biz Memur-Sen olarak bağlı sendikalar olarak gücümüzü bizzat kendimizden, örgütümüzden, dayanışmamızdan, mücadelemizden alıyoruz" şeklinde konuştu.

Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan da, "Memur-Sen bildiğiniz gibi 1995'de yolculuğuna bir avuç insanla başlıyor, 2013 yılına gelindiğinde artık Türkiye'de 750 binleri bulan sayısıyla uluslararası sendikacılıkta da Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanmış bulunuyor. Kayseri'de de bildiğiniz gibi Memur-Sen ailesi 15 bin üyesiyle Kayseri'nin en büyük sivil toplum örgütü. Kamuda çalışan görevlilerimizin serbest kıyafetle işyerlerine girmesini önemsemiştik ve bununla ilgili imza kampanyası başlatmıştık çok kısa bir sürede Türkiye'de 12 milyon 300 bin imza sayısına ulaştık. Kayseri'de de 300 bin imza toplamıştık, sizlerin emeği olmuştu" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement