Memur-Sen Genel Başkan Vekili Memiş: Türkiye'yi Bölmek İstiyorlar - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Memiş: Türkiye'yi Bölmek İstiyorlar

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Memiş: Türkiye\'yi Bölmek İstiyorlar

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan vekili Metin Memiş, Türkiye'nin zor bir dönem yaşadığını belirterek, "Türkiye'yi bölmek istiyorlar" dedi.

21.10.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan vekili Metin Memiş, Türkiye'nin zor bir dönem yaşadığını belirterek, "Türkiye'yi bölmek istiyorlar" dedi.

Memur-Sen'in 'Hedef 1 milyon üye' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkan vekili Metin Memiş, 7 Haziran seçimleri sonrası Türkiye'nin zor bir dönemece girdiğini söyledi. Karanlık ellerin düğmeye bastığını ve ülkeyi kaos ortamına sürüklemek istediğini savunan Metin Memiş, "Tam da bu ortamda kardeşliğimizin bozulmasına ramak kala milletimizin iradesi tecelli etti, kardeşlik hukukunun bozulmasının önüne geçti" dedi.

'BİRİLERİNİN İSTEDİĞİ OLMA NOKTASINA GELDİ'

Terörün dini, dili, ırkı olmadığını, sivil, memur, asker ve polis demeden herkesi hedef aldığını vurgulayan Metin Memiş, "Karanlık eller yapmak istediklerini, 7 Haziran seçimlerinden sonraki istikrarsız dönemde, Türkiye'yi daha da istikrarsız hale sürüklemek ve kardeş kavgası başlatmak istedi. Dağlıca'da askerlerimizin, Iğdır'da polislerimizin şehit edilmesinden sonra birilerinin istediği olma noktasına geldi. Doğu arabalarının yolları kesildi, taşlandı. Ankara Beypazarı'nda tarım işçisi olarak çalışanlar hırpalandı, 70 yaşında sakallı, namazında, niyazında bir ihtiyarı hırpalayacak kadar faşist bir anlayış ortaya çıktı. Yani birilerinin dediği olma aşamasına geldi" diye konuştu.

'TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK İSTİYORLAR'

Türkiye'nin zor bir dönem yaşadığını kaydeden Metin Memiş, şöyle dedi:

"Türkiye'yi bölmek istiyorlar, aslında bize şunu diyorlar; 'Biz sizi Lozan Barış Antlaşması'nda kendi ülkenizin kahyası ilan ettik. Patron biziz, siz kimsiniz de bu ülkede ülkenin sahibi benim, patron benim dersiniz. Onun için kusura bakmayın kafanızı kaldırdığınız zaman kafanıza vururuz' diyorlar. Türkiye'de çok partili döneme geçildiği zaman darbe süreçlerinin başlamasıyla birlikte milletin iradesiyle seçtiği bir başbakanı dahi milletin gözleri önünde idam sehpasına götüren zihniyet bugün de aynı hareketi yapmak istiyor." - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Genel Başkan Vekili Memiş: Türkiye'yi Bölmek İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement