Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen Açıklaması

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün derdindeyken içeriden ve dışarıdan şer odakları bizi durdurmaya, bölmeye ve engellemeye çalışıyor" dedi.

10.10.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün derdindeyken içeriden ve dışarıdan şer odakları bizi durdurmaya, bölmeye ve engellemeye çalışıyor" dedi.

Esen, Öğretmenevi'nde düzenlenen Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısı'nda, sendika olarak emeğin, ekmeğin, hakkın, özgürlüğün ve barışın mücadelesini verdiklerini söyledi.

Milletin değerlerini savunanların, hukukunu koruyanların yanında yer aldıklarını belirten Esen, Memur-Sen'in sadece kamu görevlilerinin değil, bütün mazlumların sesi olduğunu ifade etti.

İlke ve doğrulardan taviz vermeden yollarında yürüdüklerini anlatan Esen, "Hep başardık, yine başaracağız. Hiç kırmadık, yine kırmayacağız. Herkes için kazandık, herkesin gönlünü de kazanacağız. Büyük Türkiye, adil bir dünya ideali ve hedefiyle çıktığımız bu yolda hiçbir zaman bölücü ve ayrıştırıcı olmadık. Her zaman birleştirici olduk. Ülkemizin birliği için hiçbir sorumluluktan kaçınmadık. Etnik, mezhepçi, bölgesel ve ideolojik sendikacılık yerine hizmet sendikacılığı yaptık" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en ücra köşesinde bile örgütlü olduklarını dile getiren Esen, dünyanın her yerine insanlık taşıdıklarını vurguladı.

Bugüne kadar kendilerine yakışanı yaptıklarına işaret eden Esen, şöyle devam etti:

"İçeriden ve dışarıdan kaostan beslenen her türlü yapının karşısında durduk. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için her zaman inisiyatif aldık. Cesurun bakışı, korkağın kılıcından da yalanından da hilesinden de kumpasından da daha keskindir. Nerede o 17 Aralık darbe sürecinde karşımıza çıkanlar, nerede yardım tırlarımıza tuzak kuranlar, güvenlik görevlilerimize pusu kuranlar nerede? Korkak bunlar. Korkak olmasalar pusu kurmazlar, şantaja ve fitneye sarılmazlardı. Biz buradayız, 1 Kasım'da burada olacağız, hem irademize hem de sandığımıza sahip çıkacağız."

Esen, dindar insanların 2002'ye kadar bu ülkede hiçbir zaman birinci sınıf vatandaş olmadığına, hor görülüp dışlanarak cezalandırıldığına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Sırf başını kapattı diye bacılarımız üniversite kapılarından kovuldu. Allah'a şükür başörtü zulmüne son verdirdik. Türkiye'de 2002'den sonra büyük başarılara imza atıldı. Cumhurbaşkanımızın nezdinde Türkiye ve milletimize yapılan saldırlar karşısında dik duracağız. 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün' derdindeyken içeriden ve dışarıdan şer odakları bizi durdurmaya, bölmeye ve engellemeye çalışıyor. Düşman, hiç boş durmuyor. Sinsi planlarını devreye sokmak için her türlü fırsatı arıyor. Uyanık olmamız lazım. Biz paralel, yatay, dikey, taşeron, ne kadar illegal yapı varsa onları bir kez daha Allah'ın izniyle bozguna uğratacağız. Her seçimi yeni bir anayasanın çıkarılması için fırsat olarak gördük ve 1 Kasım seçimlerinde de inşallah bizi darbe anayasasından kurtaracak, herkesin 'bu benim anayasamdır' diyebileceği özgürlükçü ve demokratik bir anayasayı yapabilecek siyasi çoğunluk elde edilir."

Programda, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile AK Parti Kırklareli milletvekili adayları Selahattin Minsolmaz ve Turhan Altıntel de birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement