Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalıçın, "Hasan Sabbah’ı ve Alamut Kalesi’ni önceleyen, bu ülkenin 28 Şubat’tan sonra, kendilerine kalacağını düşünenler, Emperyalizmin bekçisi Eric Edelman’la, ‘Türkiye’de Erbakan’ı gömdük, üzerine beton döktük’ dediler ama kar çiçekleri betonu deldi ve çıktı" dedi.

24.09.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalıçın, " Hasan Sabbah'ı ve Alamut Kalesi'ni önceleyen, bu ülkenin 28 Şubat'tan sonra, kendilerine kalacağını düşünenler, Emperyalizmin bekçisi Eric Edelman'la, 'Türkiye'de Erbakan'ı gömdük, üzerine beton döktük' dediler ama kar çiçekleri betonu deldi ve çıktı" dedi.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği 2. Olağan Genel Kurulu Mamak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya katılan ve burada bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin devletin, milletin ve STK'ların dik duruşu ile bertaraf edildiğini söyledi.

Zor ve zahmetli günlerin, sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesiyle atlatıldığına dikkat çeken Yalçın, "12 Mart'lar, 12 Eylül'ler, 28 Şubat'lar. Batı'dan soğuk hava ile birlikte gelen tüm bu zor günleri yaşayan bir teşkilatız. Bütün bu zorlukları, hep birlikte, el ele, omuz omuza mücadele vererek atlattık. Bizi örselerken, Hasan Sabbah'ı ve Alamut Kalesi'ni önceleyen, bu ülkenin 28 Şubat'tan sonra, kendilerine kalacağını düşünenler, Emperyalizmin bekçisi Eric Edelman'la, 'Türkiye'de Erbakan'ı gömdük, üzerine beton döktük' dediler ama kar çiçekleri betonu deldi ve çıktı" diye konuştu.

"Yolda dökülenler, yoldan çıkanlar oldu, ama yol açan, yol güzelleştirenler de oldu ve yürüyüş aralıksız devam etti" diyen Yalçın şöyle devam etti:

"15 Temmuz'da Hasan Sabbah'ın adamlarıyla milletin üzerine işgal ordularıyla çöktüler ama başaramadılar, başaramayacaklar. Milletin yola çıkarken gösterdiği kararlılık, yolda büyüdü o azim ve kararlılık, yeniden büyük Türkiye, adil bir dünya, yeni bir dünya düzeni idealiyle yoluna sonuna kadar devam ediyor. 15 Temmuz gecesi kalkışmaya yeltenen hain darbeciler milletin direnişini geçemedi, bertaraf oldu." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement