Memur-Sen Heyetinin İncelemeleri - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Heyetinin İncelemeleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu'nun Öncüpınar Konteyner Kenti'ni ziyaretinden görüntüler Levent Uslu'nun açıklamaları Memur-Sen heyeti, Kilis'te Genel Başkan Yardımcısı Uslu: "Bir merkez Kilis'i, Türkiye'nin canını acıtmak ülkeyi rahatsız etmek için hedef olarak koydu ama ne Kilisli ne Türkiye ne de ümmeti Muhammed diz çökmez" Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, "Bir merkez Kilis'i, Türkiye'nin canını acıtmak ülkeyi rahatsız etmek için hedef olarak koydu ama ne Kilisli ne Türkiye ne de ümmeti Muhammed diz çökmez." dedi.

19.05.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu'nun Öncüpınar Konteyner Kenti'ni ziyaretinden görüntüler

Levent Uslu'nun açıklamaları Memur-Sen heyeti, Kilis'te

Genel Başkan Yardımcısı Uslu:

"Bir merkez Kilis'i, Türkiye'nin canını acıtmak ülkeyi rahatsız etmek için hedef olarak koydu ama ne Kilisli ne Türkiye ne de ümmeti Muhammed diz çökmez"

Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, "Bir merkez Kilis'i, Türkiye'nin canını acıtmak ülkeyi rahatsız etmek için hedef olarak koydu ama ne Kilisli ne Türkiye ne de ümmeti Muhammed diz çökmez." dedi.

Uslu, Suriyeli sığınmacıların barındığı Öncüpınar Konteyner Kenti'ni ziyaretinde, Kilis'te yaşayan vatandaşların dertlerini yerinde teşhis edeceklerini ve bunları bir rapor halinde yetkili mercilere ulaştıracaklarını söyledi.

Memur-Sen'e bağlı bileşenlerin bir milyon üyesi ile Kilis'in sesini dünyaya duyurmak amacıyla kente geldiğini hatırlatan Uslu, şöyle konuştu:

"Terör örgütleri DAEŞ, PKK ve PYD, bu milletin kanını emen emperyalistlerin taşeron örgütleridir. Bir merkez Kilis'i, Türkiye'nin canını acıtmak ülkeyi rahatsız etmek için hedef olarak koydu ama ne Kilisli ne Türkiye ne de ümmeti Muhammed diz çökmez. Unuttukları bir şey var, İngiliz ve Fransızlar bu topraklara gömüldü, bu topraklardan kaçarak gittiler. Bu topraklar Kamil Polat Bey, Müslüman Bey, İslam Bey'i çıkardığı gibi yine kahramanlarını, vatanseverlerini çıkarır bu emperyalistleri ve onların uşakları terör örgütlerini bu topraklardan kovar."

Uslu, Kilis'in, ensar-muhacir birlikteliğinin en güzel yaşandığı kent olduğuna işaret etti.

Dünyanın, Kilis'e atılan roketlere sağır ve kör kaldığını ifade eden Uslu, "Türkiye Cumhuriyeti ve milletimiz yaşanan bu olaylarda büyüklüğünü göstermiştir. İnşallah dünyanın yapamadığını Türkiye yapacaktır." diye konuştu.

Şam ve Halep'in Müslümanların vatanı olduğunu dile getiren Uslu, "Müslümanların tsunamisi, yüzyıl önceki yaptığınız o haritalarla ve şimdi yapmak istediğiniz haritaların hepsini çöpe atacak, sizi geldiğiniz yerlere gönderecek. Bunu bilin, korkun ama ne kadar korkarsanız korkun gerçeği yaşayacaksınız." dedi.

Uslu ve beraberindekiler daha sonra Elbeyli Konteyner Kenti'ni ziyaret etti.

Memur-Sen heyeti, Kilis'teki temasları kapsamında bazı siyasi partilerin yöneticileri ile bir araya gelecek.

Memur-Sen Heyetinin İncelemeleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Heyetinin İncelemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement