Memur-Sen İl Başkanı Öz, Teşkilata Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen İl Başkanı Öz, Teşkilata Teşekkür Etti

Memur-Sen İl Başkanı Öz, Teşkilata Teşekkür Etti

Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı aynı zamanda Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Memur-Sen’in 956 bin 32 üyeye ulaştığını belirterek, emekleri geçen teşkilatlara teşekkür etti.

13.07.2016 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı aynı zamanda Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Memur-Sen'in 956 bin 32 üyeye ulaştığını belirterek, emekleri geçen teşkilatlara teşekkür etti.

Memur-Sen'in örgütlü gücünün Resmi Gazete ile bir kez daha teyit edildiğine dikkat çeken Öz, " Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu gereğince Kamu Görevlileri Sendikaları ile Konfederasyonların Üye Sayılarına İlişkin 2016 yılı Tebliğ Resmi Gazete 'de yayımlandı. Yayımlanan tebliğe göre, Türkiye genelinde Memur-Sen 956 bin 32 üye sayısıyla rakipleriyle arasındaki farkı katlayarak liderliğini açık ara sürdürdü. Böylece Memur-Sen'in örgütlü gücü Resmi Gazete ile de teyit edilmiş oldu" dedi.

"TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ"

Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Öz, bu başarının arkasında kamu görevlilerine yeni kazanımlar üretme, millet iradesine kararlılıkla sahip çıkma, dünya mazlumlarının yardım taleplerine anında karşılılık verme, insanlık ve medeniyet değerleriyle bütünleşme ile teşkilatların bütün şartları zorlayarak yaptığı yoğun çalışmanın olduğunu ifade ederek, "Rakiplerimizle arayı açarak zirve yolculuğumuzu sürdürmede katkısı olan, emeği geçen konfederasyon yönetim kurulu üyelerine, sendikalarımızın genel merkez yöneticilerine, il başkanlıklarımıza, il, ilçe, kurum ve işyeri temsilcilerimize, şube başkanları ve yönetimlerine, en önemlisi tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Büyük Memur-Sen ailesine, çalışma hayatına, ülkemize, milletimize ve mazlumlara hayırlı olsun" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen İl Başkanı Öz, Teşkilata Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement