Memur-sen İl Başkanı Suat Özen Oldu - Son Dakika
Yerel

Memur-sen İl Başkanı Suat Özen Oldu

Memur-sen İl Başkanı Suat Özen Oldu

Memur-Sen Çanakkale İl Başkanlığı Seçimi önceki gün yapıldı.

27.06.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Çanakkale İl Başkanlığı Seçimi önceki gün yapıldı. Çanakkale Memur-Sen İl Başkanlığı Toplantı Salonunda Gerçekleşen Seçimde Sağlık-Sen Şube Başkan'ı Suat Özen, Memur-Sen İl Başkanlığı'na Seçildi.

Suat Özen'in Memur-Sen İl Başkanlığı'na Seçilmesi, üyeler arasında memnuniyetle Karşılandı. Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Bem-Bir-Sen, Ulaştırma Memur Sen, Birlik Haber Sen, Toç-Bir-Sen, Büro Memur Sen, Enerji-Bir-Sen, Bayındır Memur Sen ve Kültür Memur Sen İş Kollarından Oluşan Memur-Sen Konfederasyonu Türkiye'nin en büyük sendikası ve STK statüsünü taşımakta.

Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan çiçeği burnunda başkan Suat Özen, "Rabbim Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasın, Dirliğimizi Daim Etsin. Mübarek Aylarda Huzur İkliminde Yaşadığımız Şehitler Diyarımız Çanakkale'de Hep Birlikte Daha Güçlü ve Güzel İşler Başaracağız, Yolumuz Uzun, Yükümüz Ağırdır" dedi.

İki adayın yarıştığı seçim sonucunda 40 Delegenin oy kullandığı seçimde 22oy alan Sağlık-Sen Şube Başkanı Suat Özen, Memur-Sen'in Çanakkale İl Başkanı oldu. Görevini devralan özen İl Başkanlığı Görevini Bu Zamana Kadar Yürüten Sefahattin Çiloğlu başta olmak üzere tatlı rekabet yaşadığı Eğitim -Bir-Sen Başkanı Numan Yaşara da ayrıca teşekkür etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen İl Başkanı Suat Özen Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement