Memur Sen 'Kod Adı Koz' Filmini İzledi - Son Dakika
Yerel

Memur Sen 'Kod Adı Koz' Filmini İzledi

Memur Sen \'Kod Adı Koz\' Filmini İzledi

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, kültür etkinlikleri kapsamında gittikleri sinemada sendika üyeleri ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde yaşanan olayların beyaz perdeye aktarıldığı ‘Kod Adı Koz’ filmini izledi.

03.03.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, kültür etkinlikleri kapsamında gittikleri sinemada sendika üyeleri ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde yaşanan olayların beyaz perdeye aktarıldığı 'Kod Adı Koz' filmini izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık dönemini konu alan ve ilgiyle izlenen 'Kod Adı Koz' filmi ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, sendikalarının ülkenin içinden geçtiği kritik süreçlerden milli iradeyi teslim almak isteyen özellikle paralel yapının kumpaslarına karşı milli iradeye sahip çıkan bir teşkilat olduğunu söyledi. Sofuoğlu, "Ülkemizin içinden geçtiği kritik süreçlerden milli iradeyi teslim almak isteyen özellikle paralel yapının kumpaslarına karşı milli iradeye sahip çıkan bir teşkilat olarak memur senin buradaki duruşu ülkenin geleceği adına geleceğinin ipotek edilmesinin bozulması uğrundaki duruşu hepimizce malumdur. Bu filmi de bu konuları işlediği için sendika üyelerimizle birlikte beraber olalım ve izleyelim istedik. Dolayısıyla bizi yalnız bırakmayan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ramiz Şiyak'a ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu filmin bizim uyanışımız, milletin uyanışı adına bir farkındalık oluşması için hep beraber sendika üyelerimizle birlikte filmi izlemeye geldik. İnşallah uyanışa vesile olur. Milli iradeye sahip çıkma adına gün duruşu gösterme günü denildiğinde yine sağına soluna bakmadan Memur Sen bu duruşu gösterecektir." diye konuştu.

"MEMUR SEN MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYOR"

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak ise, "Darbelere karşı çıkan ve darbecilerin karşısında eğilmeden dimdik duran AK Parti gibi Manisa'da Sofuoğlu'nun başkanlığını yaptığı sendikada milli iradeye sahip çıkma adına dimdik durmuşlardır. Dolayısıyla vatan, millet ve bayrak sevgisinden asla taviz vermeyen, milli iradeye sahip çıkan Memur Sen'in başkanı ve üyeleri ile birlikte bu filmi izlemekten son derece memnuniyet duydum. Ülkesini ve milletini seven herkes bizzat gelip bu filmi izlemeli ve milli iradeyi alaşağı yapmak isteyenlerin nasıl bir kirli oyunlar içerisinde olduklarını görmelidir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur Sen 'Kod Adı Koz' Filmini İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement