Memur Sen Konfederasyonu "Hedef 1 Milyon Üye" Buluşmalarının Düzce Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Memur Sen Konfederasyonu "Hedef 1 Milyon Üye" Buluşmalarının Düzce Toplantısı Yapıldı

Memur Sen Konfederasyonu "Hedef 1 Milyon Üye" Buluşmalarının Düzce Toplantısı Yapıldı

Memur Sen Konfederasyonu tarafından başlatılan "Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye" konulu buluşmalarının Düzce ayağı gerçekleştirildi.

24.10.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Konfederasyonu tarafından başlatılan "Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye" konulu buluşmalarının Düzce ayağı gerçekleştirildi.

Memur Sen Konfederasyonu tarafından "Öncü Medeniyet Güçlü Sendika, Büyük Türkiye" sloganıyla başlatılan 'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyasının Düzce buluşması, Memur Sen Düzce İl Başkanlığı önderliğinde Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkanvekili Latif Selvi, Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, eski AK Parti Milletvekili İbrahim Korkmaz ve sendikalılar katıldı.

Yenilen yemeğin ardından programda açılış konuşmasını yapan Memur Sen Düzce İl Başkanı Orhan Kılıç, "Sadece sendikacılık yapmıyoruz. Ülkemizle ve geleceğimizle de ilgileniyoruz. Nemelazımcılık bize yakışmıyor. Toplumun her kesiminde sorumluyuz" dedi.

Eski AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, "Memur-Sen bizim için son derece önemlidir. Önemi nereden geliyor? Önemi memur haklarını savunmasından gelmiyor. Bir milletin yeniden ayağa kalkmasının memur kadrosunda ki bir hareketidir. Memur hareketidir. Ben böyle görüyorum. Bu yüzden Memur-Sen'i önemsiyorum. Memur-Sen medeniyet hareketimizin yıkılan medeniyetimizi yeniden ayağa kaldırmak ve dünyaya yeniden hakim olmasını sağlayacak motor güçlerinden en büyüklerinde bir tanesidir" diye konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili aynı zamanda Düzce milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü de 1 Kasım seçimlerinin öneminden bahsederek, "Seçimlere 1 hafta kaldı. Bu bur haftayı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Düzce olarak Türkiye'de seçimlerde 5. olmuştuk. Potansiyelimiz var Türkiye birincisi olmak için. Bunun için herkesin destek olmasını istiyorum. Biz ne kadar güçlü Ankara'ya gedersek söküp alamayacağımız hiçbir şey olmaz" dedi.

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, "Memur-Sen bizi biz yapan değerlerin sözcüsü, çağın erdemlilerin hareketinin öncüsüdür. Memur-Sen'in kuruluş öyküsünü yazanlara selam olsun. Kasaba kasaba koşan ve Memur-Sen bayrağını en uzağa götürenlere selam olsun" şeklinde konuştu.

Programda son olarak konuşan Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi "Dünyada yaşanan sıkıntıların temeli adil paylaşım olmamasıdır. Hepimizin kıyafet ihtiyacı var. Hepimizin çocukları var. Bir yerde huzur istiyorsak huzurun tesisi adaletten geçer. Dünyada BM'ye 200 üye var ama 5 ülke kararların ana mercii oluyor. Bütün sistemleri kontrol ediyor. Sömürü çarkı işlesin diye tezgahı kurmuşlar" dedi.

Selvi, Memur Sen'in yalnız başına bir sendika olmadığını belirterek "Memur-Sen aynı zamanda bu toplumun örgütlü yapısı ve geleceğine dair yapacağı şeyleri olan büyük bir organizasyonu olan önemli bir adresidir" diye konuştu.

Program konuşmaların ardından son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur Sen Konfederasyonu 'Hedef 1 Milyon Üye' Buluşmalarının Düzce Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement