Memur-sen Ramazan Ayında Mazlumlara El Uzatıyor - Son Dakika
Güncel

Memur-sen Ramazan Ayında Mazlumlara El Uzatıyor

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ramazan ayının bereket ayı olduğuna dikkat çekerek, “Biz kuruluşumuzdan bu yana dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan yardımlaşan, yardım için koşan bir erdemliler hareketi olmaya özen gösterdik.

24.06.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ramazan ayının bereket ayı olduğuna dikkat çekerek, "Biz kuruluşumuzdan bu yana dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan yardımlaşan, yardım için koşan bir erdemliler hareketi olmaya özen gösterdik. Arakan'dan Pakistan'a, Somali'den Doğu Türkistan'a, Bosna'dan Nepal'a dost ve yardım elimizi uzattık" dedi.

Memur-Sen, 'Mazlumlar İçin İnfak Vakti' sloganıyla Ramazan ayında mazlumlara el uzatıyor. Filistinliler, Suriyeli mülteciler, Arakanlılar ve Kosovalılar için başlatılan yardım kampanyası hakkında Memur-Sen Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Ramazan, insanın kulluk nimetinden pay alma ayıdır. Biz kuruluşumuzdan bu yana dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan yardımlaşan, yardım için koşan bir erdemliler hareketi olmaya özen gösterdik. Arakan'dan Pakistan'a, Somali'den Doğu Türkistan'a, Bosna'dan Nepal'a dost ve yardım elimizi uzattık. Suriye'de yaşanan iç savaş ve çatışmanın mağdur ettiği Tel Abyad Türkmen ve Araplar'ının Türkiye'ye sığınmalarına yönelik bir TIR dolusu gıda yardımımızı yaptık" dedi.

Arakan'da yaşanan zulme de değinen Yalçın, "Diktatör rejimin inançlardan dolayı insanları öteleştirdiği ve zulüm ettiği bir coğrafya, Arakan'da kaçıp insanlığa kavuşmak isteyenlerin dramını, gemilerde susuz kalanları dünya görmeyebilir. Ama biz 20 bin liralık gıda yardımını Arakanlı kardeşlerimize gönderiyoruz" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-sen Ramazan Ayında Mazlumlara El Uzatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement