Memur-sen Üyeleri Tekirdağ'da Terörü Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Memur-sen Üyeleri Tekirdağ'da Terörü Protesto Etti

Memur-sen Üyeleri Tekirdağ\'da Terörü Protesto Etti

Memur-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri, Hakkari ve Iğdır’da meydana gelen terör saldırılarını protesto etti.

08.09.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Tekirdağ Şubesi üyeleri, Hakkari ve Iğdır'da meydana gelen terör saldırılarını protesto etti.

Tekirdağ merkez ilçe Tuğlalı Park'ta yapılan eylemde şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Eyleme Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Grup adına konuşma yapan Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz, "Gün hep birlikte en temel hak olan yaşama hakkına sahip çıkma günüdür. Büyük Memur-Sen ailesi ve STK'lar olarak başta Iğdır ve Dağlıca olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara şifalar diliyorum. Terör kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. O insanlık suçu ancak aklı, ruhu iptal etmiş kişiler işleyebilir. Terörün hedefi insanlıktır, kardeşliktir, milletimizdir. Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen o canice saldırılar ister PKK, ister DHKP-C'den, ister IŞİD olsun her nereden gelirse gelsin teröre destek verenlerin, terörün arkasında olan iç ve dış güçleri kınıyoruz, lanetliyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından yaklaşık 250 kişilik grup 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Ne Mutlu Türküm Diyene', 'Vatan Sana Canım Feda' sloganları atarak olaysız bir şekilde dağıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-sen Üyeleri Tekirdağ'da Terörü Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement