Memur-sen Üyelerine Özel Umre Programı - Son Dakika
Yerel

Memur-sen Üyelerine Özel Umre Programı

Memur-sen Üyelerine Özel Umre Programı

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine özel indirimli umre programı düzenlenecek.

20.11.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine özel indirimli umre programı düzenlenecek.

Memur Sen üyelerine indirimli umre imkanı sağlayan protokol Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ile Sor Turizm Hac ve Umre Seyahat Acentesi temsilcisi Kasım Bungil arasında imzalandı.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen olarak bir yandan akademik çalışmalarla üyelerimizin bireysel kariyerlerini düşünüp onlara hizmet verirken, bir yandan da sosyal sendikacılık anlayışı gereği üyelerimize çeşitli organizasyon ve faaliyetlerle hizmet sunmaktayız. Memur-Sen olarak sadece Memur-Sen üyelerinin çok özel ve uygun fiyatlarla kutsal topraklara gitmesi için geçen yıl olduğu gibi bu yılda umre ziyareti düzenliyoruz." dedi.

Daha önce düzenledikleri umre ziyareti programlarından edindikleri tecrübeyle bu sene verecekleri hizmetin daha kaliteli olması için çalıştıklarını anlatan Sofuoğlu, "Programları yönüyle daha kapsamlı olması ve hizmet alanlarının daha seçkin mekanlar olması konusunda gereken hassasiyet gösterilerek üyelerimizin memnuniyetinin en üst düzeyde tutulmasına gayret edilmiştir. Bu alanda hizmet veren tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılmış, alınan teklifler sonucu olarak hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle Sor Turizm Şirketi ile bir protokol imzaladık." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen Üyelerine Özel Umre Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement