Memur-sen Yetkili Sendika Sayısını Artırdı - Son Dakika
Yerel

Memur-sen Yetkili Sendika Sayısını Artırdı

Memur-sen Yetkili Sendika Sayısını Artırdı

Çanakkale Memur-Sen İl Başkanı Suat Özen, 1 yıl önceye göre yetkili sendika sayısının artırılarak tüm hizmet kollarında yetkili olmayı başardıklarını söyledi.

23.05.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Memur-Sen İl Başkanı Suat Özen, 1 yıl önceye göre yetkili sendika sayısının artırılarak tüm hizmet kollarında yetkili olmayı başardıklarını söyledi.

Memur-Sen İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Suat Özen, 15 Mayıs tarihi itibariyle imza altına alınan kurum tutanaklarına göre, Çanakkale Memur-Sen teşkilatı olarak, Çanakkale'nin en büyük sivil toplum örgütü ve memur sendikaları unvanını pekiştirdiklerini söyledi. Özen, "Memur-Sen Çanakkale teşkilatı olarak iş kollarımızda, üye sayımızı 1 yıl önceye göre yaklaşık yüzde 15 artırarak 6 bin 500 üye sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Ayrıca Memur-Sen, yetkili sendika sayısını da 11'e çıkararak, tüm hizmet kollarında yetkili olmayı başardık. Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Büro-Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Enerji-Bir- Sen, Birlik Haber-Sen, Bayındır Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen ve Kültür Memur-Sen yetki aldı. Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan ve arkadaşlarının yüklendiği misyon, ve evrensel değerler çerçevesinde kadim medeniyet değerlerinden taviz vermeden yürüyen, ilden ilçelere, beldelerden köylere kadar tüm kamu kurum ve kuruluşlarında temsilcileri, üyeleri ve gönüllüleri bulunan Türkiye'nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ile birlikte ücret sendikacılığının yerini hizmet sendikacılığı aldı. Sadece 3. Dönem toplu sözleşme döneminde kamu görevlileri adına 213 kalem kazanım elde ederek ve 1. ve 2. Dönem Toplu Sözleşmelerde elde edilen başarılar da Memur-Sen'in rakipsizliğini tescilledi. Konfederasyonumuz, dün mazlumun, mağdurun, kimsesizin yanında, Nasıl durduysa bugün de durmaya devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2016 yılında yetkili sendika olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Başarıya ulaşmak için yoğun bir gayretle çalışan başta Şube Başkanı arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerimize, ilçe temsilcilerimize, kurum ve işyeri temsilcilerimize ve teveccüh gösterip bizleri tercih eden 6 bin 500 kardeşimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen Yetkili Sendika Sayısını Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement