Balotelli'nin Menajeri: Balotelli %100 Beşiktaş'ta - Son Dakika
Spor

Balotelli'nin Menajeri: Balotelli %100 Beşiktaş'ta

Balotelli'nin menajeri Raiola, İtalyan yıldızın transferi için "Oyuncumu Beşiktaş'a teklif ettim. Ben bu transferin olma olasılığını %100 görüyorum." ifadelerini kullandı

16.06.2016 14:07  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi sürdürülen santrafor arayışları tüm hızıyla sürüyor. Öncelikle Mario Gomez'in durumunun netleşmesini bekleyen siyah-beyazlılar, Alman forvetten gelebilecek olumsuz yanıtı da düşünerek alternatif isimleri değerlendirmeye aldı.

MENAJERİ BALOTELLI'Yİ TEKLİF ETTİ

Kartal'ın listesine giren en son isin de İtalyan forvet Mario Balotelli oldu. Geçen sezon Milan'da kiralık olarak forma giyen ancak 23 resmi maçta sadece 3 gol atabilen 25 yaşındaki forvet, İtalyanların ünlü menajeri Mino Raiola tarafından Beşiktaş'a teklif edildi. Menajer Raiola, Milan'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması nedeniyle Liverpool'a geri dönmek zorunda kalan yıldız oyuncu için siyah-beyazlı kulübe "Balotelli'yi size getirebilirim" haberini yolladı.

OLUMLU YANIT BEKLENİYOR

Beşiktaş yönetiminden Balotelli için haber beklediğini ifade eden Raiola, "Oyuncumu Beşiktaş'a teklif ettim ve yanıt bekliyorum. Ben, olumlu yanıt vereceklerine inanıyorum. Çünkü Beşiktaş başkanı, İtalyan oyuncuyla ilgilendiği daha önce dile getirdi. Daha da iddialı konuşalım, ben bu transferin olma olasılığını %100 görüyorum" dedi.

(Kaynak: Sporcope)

Balotelli\'nin Menajeri: Balotelli %100 Beşiktaş\'ta

Son Dakika Spor Balotelli'nin Menajeri: Balotelli %100 Beşiktaş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Elazığ : Ballotelli ile volkan birbirine girer 1 1 Yanıtla
  • atakan: olursa bu transferde şaibe var derim. yoksa normal akıl işi değil olursa asla Başarı gelmez Q7 ve balotellı tamamen sirke çevirırler Kulubü taraftarla kulüp karşı karşıya gelir.taraftar deli ister.onlar memnun kulüp ise düşüşe geçer 1 0 Yanıtla

Advertisement