Menderes'e Yeni Çöp Konteynerleri - Son Dakika
Yerel

Menderes'e Yeni Çöp Konteynerleri

Menderes\'e Yeni Çöp Konteynerleri

Menderes Belediyesi tarafından ilçenin ihtiyacına yönelik 600 yeni çöp konteyneri alınarak ilçenin dört bir yanına konuldu.

26.04.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi tarafından ilçenin ihtiyacına yönelik 600 yeni çöp konteyneri alınarak ilçenin dört bir yanına konuldu.

Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanına yeni çöp konteynerleri yerleştirildi. Kendi çöp konteynerlerinin bakım, onarım ve yenilemesini yapan Menderes Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle artan talebe karşılık yeni çöp koteynerlerini hizmetine aldı. 600 adet çöp konteyneri ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirildi.

"TEMİZ MENDERES"

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemiz yüz ölçümü bakımından büyük. Temizlik işlerinin sağlıklı yürümesi açısından çöp konteynerlerimizi arttırmaya yönelik bir çalışma gerçekleştirdik. 600 adet yeni çöp konteyneri alarak gerek duyulan yerlere yerleştirdik. Amacımız her mahallesiyle, her sokağıyla temiz Menderes. Ekiplerimiz mevcut çöp konteynerlerimizin zaten bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyordu, yeni gelenler 600 çöp konteyneri ile birlikte artık daha temiz bir Menderes olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes'e Yeni Çöp Konteynerleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement