Menderes'te Anlamlı İftar - Son Dakika
Yerel

Menderes'te Anlamlı İftar

Menderes\'te Anlamlı İftar

Menderes Belediyesi Meclis Üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

21.07.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi Meclis Üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemekte Menderes için çalışma sözü verildi.

Menderes Belediyesi meclis üyeleri Ramazan ayı nedeniyle Zigana Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe meclis üyelerinin tamamı katılım gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi'nden 14, AK Parti'den 11 meclis üyesinin yer aldığı iftar yemeğinde Menderes için çalışma sözü verildi.

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, meclis üyelerinin Ramazanını kutlayarak, " Bugün burada birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına bir aradayız. Menderes Belediyesi olarak her gün bin 500 kişiyle birlikte iftar organizasyonumuzda bir araya geliyor, onlar ile oruçlarımızı birlikte açıyoruz. İftar organizasyonumuzun da amacı birlik ve beraberliğimizi güçlendirmekti, bu amacımıza da ulaştık. Kardeşlik, dostluk, birlik, beraberlik duygusunu Menderesin geneline yaymamız gerekiyor. Bunun için gerekli ne ise yapıyoruz" diye konuştu.

Menderes'te birlik ve bütünlüğün sağlanması için meclis üyelerini de göreve davet eden başkan Soylu, " Menderes'te bütünlük duygusunun yaşanması için meclis üyelerimize de büyük iş düşüyor. Bunun siyaset olarak algılanmaması gerekiyor. Bizim her ortamda, yapacağımız her etkinlikte vatandaşa bu görüntüyü vermemiz gerekiyor. Siyaset yapılması gereken mecralarda yapılmalı. Yeri gelir tartışırız ama kapıdan çıktıktan sona yine kol kola yürümemiz gerekiyor. Bunu da Menderesli vatandaşlarımız için yapmamız gerekiyor. İnşallah bu yemek bunun bir başlangıcı olur " dedi. Menderes Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Haldun Ertok ise, meclis üyelerini iftar yemeğinde buluşturan başkan Soylu'ya teşekkür ederek, " Meclis çalışmaları dışında farklı bir etkinlikte bir araya gelmemiz önemli. Bugün buradaki buluşma Menderes genelinde de büyük yankı getirecektir. İlçede oluşturmak isteğimiz birlik ve beraberlik için atılan adımlar önemli. Bu kapsamda ilçemiz adına gerçekleştirilecek çalışmalarda üzerimize düşen ne var ise yapmaya hazırız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes'te Anlamlı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement