Menderes'te Kaldırımlar Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Menderes'te Kaldırımlar Yenileniyor

Menderes\'te Kaldırımlar Yenileniyor

Menderes Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında ilçedeki kaldırımlar yeni yüzüne kavuşuyor.

18.02.2015 15:56  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kaldırım çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde 4 kilometrelik alanda yenileme çalışması gerçekleştirildi. Devam eden çalışmalarda 10 kilometrelik alanın daha yenilenmesi planlanıyor. İlçe merkezi dışında sürdürülen kaldırım çalışmalarında ise Tekeli'de çalışmalar tamamlandı. Şaşal ve Karakuyu' da da kaldırım yapımı sürerken, diğer mahallelerde ise çalışmalara periyodik olarak başlanacak.

Düzenlemelerimiz devam edecek

İlçenin kötü görüntüsünü ortadan kaldırmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Menderesimiz'de başlattığımız düzenleme ve yenileme çalışmalarımız kapsamında ilçe kaldırımlarımızda da uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalarda star parke kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe merkezimizde şu ana kadar 4 kilometrelik bir alan yeni yüzüne kavuştu. Çalışmalarımız devam ediyor. 10 kilometrelik alanda daha çalışma yapacağız"dedi.

Her yerde yenileme

İlçenin tamamında kaldırım düzenlemelerinin yapılacağını ifade eden Başkan Soylu,"Sadece ilçe merkezimizde kaldırım düzenlemelerimizi yapmıyoruz. Tekeli mahallemizde de kaldırım çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şaşal ve Karakuyu'da da çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz periyodik olarak uygun görülen bütün mahallelerimizde çalışmaları gerçekleştirecek. Menderes her bölgesiyle yeni yüzüne kavuşacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menderes'te Kaldırımlar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement