Menderes'te Temizlik Yeni Araçlarla Sağlanıyor - Son Dakika
Güncel

Menderes'te Temizlik Yeni Araçlarla Sağlanıyor

Menderes Belediyesi yeni temizlik araçları ile ilçede hizmete başladı. Menderes'in dört bir yanı yeni araçlarla köşe bucak temizleniyor.

11.03.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ilçedeki temizlik çalışmaları için yeni araçlar devreye sokuldu. Modern sistem ile gerçekleşen temizlik kapsamında 46 mahallenin her bir yanı dip köşe temizleniyor. 3 fil, 3 büyük süpürge aracı, 1 konteynır yıkama aracı, 19 tane çöp aracı ve 1 adet moloz aracının devreye sokulması ile Menderes daha temiz bir görünüme kavuşuyor.

Daha temiz Menderes

Yeni araçlar ile Menderes'in daha temiz görünümü için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"İlçemiz yüzölçümü bakımında oldukça büyük. 46 mahallemizin her birine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu çalışmaların en başında temizlik işleri geliyor. Temiz olmayan toplumların gelişmişliğinden bahsetmek olmaz. Bu bilinçle hareket ederek ilçemize yeni temizlik araçlarını kazandırdık. Artık ilçemizde yeni ve modern temizlik sistemleri kullanılıyor"dedi.

Etkin ve hızlı hizmet

Çağdaş bir kent yaşamının temiz çevre ile mümkün olduğunu ifade eden Başkan Soylu,"Yeni araçlarımız ile etkin, hızlı ve Menderes'e yaraşır hizmetleri hayata geçiriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz her gün bütün mahallelerimizde köşe bucak temizlikleri gerçekleştiriyor. Yeni araçlarımızla birlikte bu çalışmalarımız daha da genişlemiş ve etkinleşmiş olacak"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menderes'te Temizlik Yeni Araçlarla Sağlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement