Menderes Türel, aday tanıtım toplantısına katıldı - - Son Dakika
Politika

Menderes Türel, aday tanıtım toplantısına katıldı -

Menderes Türel, aday tanıtım toplantısına katıldı -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, "Endişe etmeyin, yaptığımız düzenlemelerle GATAB kapanmayacak, çalışanları Kemer'e hizmet etmeye devam edecek" dedi.

30.01.2014 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, "Endişe etmeyin, yaptığımız düzenlemelerle GATAB kapanmayacak, çalışanları Kemer'e hizmet etmeye devam edecek" dedi.

Türel, AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras için Arslanbucak Seçim Ofisi önünde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Türel, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasası ile il merkezinin genişlediğini, bazı muhalefet partisi üyelerinin ise yeni seçim bölgelerini yeterince tanımadığını savundu. Kendisinin bölgeyi çok iyi bildiğini iddia eden Türel, yöreyi bilmeyen bir kişinin sorunların çözümüne katkı sağlayacağına inanmadığını dile getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin son 5 yılda 15 yıl kaybettiğini öne süren Türel, Kemer'de de benzeri bir durumun yaşandığını savundu. Kemer'in turizmin gözbebeği olduğunu ancak manzaranın bunu göstermediğini belirten Türel, "Kemer çok geriye gitmiş, marka değerini yitirmiş. Kemer'in sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Bunları Yusuf Üras ile yapacağız" dedi.

Yusuf Üras'ın başkanlığını yaptığı Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği'nin (GATAB) bölge için çok önemli bir kurum olduğuna da işaret eden türel, şöyle konuştu:

"Burada yaşayan yüzlerce çalışan ve onların aileleri var. Birlikler Yasası ile buranın kapanmaması için biz 'Bir belediye daha alın yanınıza' dedik. Ama malum muhalefet GATAB'ın kapanması için bu öneriye yanaşmadılar. GATAB kapansın istediler. Görün işte bunların bu zihniyetin niyetini. Ama hiç endişe etmeyin, yaptığımız düzenlemelerle GATAB kapanmayacak, çalışanları Kemer'e hizmet etmeye devam edecek."

- "Bizim sözümüz, başkalarının sözüne benzemez"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de halkın Yusuf Üras'ı kendilerinden daha iyi tanıdığını söyledi. Kendilerinin Üras'ı desteklediklerini belirten Köse, "Onun vaadi ve sözü, bizim vaadimiz ve sözümüzdür. Bizim sözümüz, başkalarının sözüne benzemez. Dün söz verip, ertesi gün milletle dalga geçenlerden değiliz" dedi.

AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras ise verdikleri sözlerin arkasında olduklarını, Kemer'e AK Parti belediyeciliğini getireceklerini bildirdi. Hizmetin tek adresinin AK Parti olduğunu savunan Üras, "Antalya'da turizmin incisi ve birincisiydi. Şu anda turizm 4 aya düştü. İşsizlik çoğaldı. Kemer'de yaşayan insanlarımız için projelerimiz hazır" diye konuştu.

-ak parti

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Menderes Türel, aday tanıtım toplantısına katıldı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement