Menemen Belediyesi Projeleriyle Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Menemen Belediyesi Projeleriyle Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı'nda

Menemen Belediyesi Projeleriyle Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı\'nda

Kentsel gelişim, çevre, sağlık, spor, kültür-sanat, sosyal hizmetler, çocuk, gençlik ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta yapılan ve yapılacak olan çalışmaların tanıtıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı'na...

31.05.2013 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentsel gelişim, çevre, sağlık, spor, kültür-sanat, sosyal hizmetler, çocuk, gençlik ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta yapılan ve yapılacak olan çalışmaların tanıtıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı'na katılan Menemen Belediyesi, proje ve çalışmalarını kendi standında tanıttı.

İstanbul CNR EXPO Fuar alanında gerçekleştirilen ve yurt genelindeki sosyal demokrat belediyelerin hizmet ve projelerini tanıttıkları 'Kentine Güvenen Kentler Buluşması'na Türkiye'nin dört bir yanından 61 belediye katıldı.

Başarılı belediyelerden seçilmiş olan 500 projenin tanıtıldığı fuarın açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menemen Belediyesi'nin standını da ziyaret etti. Projeleriyle yoğun ilgi gören Menemen Belediyesi standını inceleyen Kılıçdaroğlu, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'den Menemen Belediyesi'nin tamamladığı çalışmalar, plan ve projeleri hakkında bilgi aldı. Menemen'e özgü kırmızı toprağa şekil vererek büyük ilgi gören çömlek ustası Bilal Deniz'in çalışmasını dikkatle izleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bir taraftan Belediye Başkanı Tahir Şahin'in ikram ettiği yoğurdu yedi, diğer taraftan Menemen'e özgü zeybek gösterisini izledi. Kılıçdaroğlu, ziyaretinin sonunda Başkan Tahir Şahin ve ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra basın mensupların sorularını yanıtlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, "Bir belediyenin, sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek, inanarak ve çalışarak başarılı olabileceğini göstermeyi hedefleyen 'Kentine Güvenen Kentler Buluşması'nda yer almaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışımız gereği gerçekleştirdiğimiz projelerimiz sayesinde Menemen ilçemizi İstanbul'da temsil etme fırsatı bulduk. Çalışmalarımıza sağladığı desteklerle bizlere itici bir güç olan değerli Menemenli hemşerilerime ve gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışarak hizmet üreten Menemen Belediyesi Ailesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gurur, hepimizin ortak gururudur" diye konuştu.

. Menemen Belediyesi standını ziyaret eden konuklara yoğurt, çekirdeksiz kuru üzüm, incir, kayısı, Belediye hizmetlerinin tanıtıldığı kitap ve toprak düdüklerden hediye eden Başkan Şahin, bütün ziyaretçilerle bizzat kendisi ilgilenerek Menemen Belediyesi hakkında bilgi verdi - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menemen Belediyesi Projeleriyle Sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement