Menemen Belediyespor'da Sakatlar Can Sıkıyor - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor'da Sakatlar Can Sıkıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor'da üst üste yaşanan sakatlıklar Teknik Direktör Suat Kaya'nın keyfini kaçırdı.

19.10.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor'da üst üste yaşanan sakatlıklar Teknik Direktör Suat Kaya'nın keyfini kaçırdı.

Sezon başında sağ bek Mazlum'un çapraz bağlarının kopmasıyla başlayan sakatlık sıkıntısı sezon içinde Gökhan Ünal, Erman Kılıç, Gökhan Sinanoğlu ve Yasin Güreler ile devam etti. Gökhan Ünal, 3'üncü haftada oynanan Tokatspor karşılaşmasında sağ bileğine aldığı darbe sonucu 22'nci dakikada oyundan alındı. Tecrübeli golcü 1 ayı aşkın bir süredir topa dahi değemedi. Orta saha Erman Kılıç'ın da aynı müsabakada arka adalesi yırtıldı.

Erman da henüz toparlanamazken, Tokatspor maçının ardından sadece geçen haftaki Etimesgut Belediyespor müsabakasında 8 dakika görev alabildi.

Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında dizinden sakatlanan stoper Gökhan Sinanoğlu'nun çapraz bağları koptu, oyuncunun 6 ay futboldan uzak kalacağı öğrenildi. Son kötü haber ise sol bek Yasin'den geldi. Etimesgut Belediyespor maçında yerde kalan Yasin'in sol arka adalesi 2 santimetre yırtıldı. Yasin'in de en az 1 ay görev yapamayacağı bildirildi. Suat Kaya ise büyük bir talihsiz yaşadıklarını belirterek, "5 as oyuncum çok ciddi sakatlıklar geçirdi. Elimiz kolumuz bağlandı" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor'da Sakatlar Can Sıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement