Menemen Belediyespor'da Savunma Farkı - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor'da Savunma Farkı

Menemen Belediyespor\'da Savunma Farkı

İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 3'üncü sıraya yerleşen Menemen Belediyespor, savunmasıyla fark yarattı.

15.09.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 3'üncü sıraya yerleşen Menemen Belediyespor, savunmasıyla fark yarattı.

Oynadığı 3 maçta da kalesini rakiplere kapatan sarı lacivertli ekip, 2'nci Lig'deki 37 takım arasında gol yemeyen tek takım olmayı başardı. İlk hafta deplasmanda Fethiyespor'la 0-0 berabere kalan, geçen hafta evinde Aydınspor 1923'ü 3-0'la geçen Menemen Belediyespor, son olarak Fatih Karagümrükİstanbul'da 1-0 yenerek zirve yarışında iddiasını ortaya koydu.

Teknik direktör Taner Taşkın, lige iyice ısındıklarını ifade ederek, "Henüz rakiplerimize gol vizesi vermedik. 2'nci Lig'in en iyi savunma yapan takımlarından biriyiz. Bu başarıda kalecimiz ve defansımız kadar orta saha ve forvetin de payı var. Herkes her bölgede elinden geleni yapıyor" diye konuştu. Üst sıralar için büyük konuşmak istemediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Lig yeni başladı. Maç maç düşüneceğiz. Şimdiden kimseye umut vermek istemiyorum. İyi yoldayız" yorumunu yaptı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor'da Savunma Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement