Menemen'de Kobani Eyleminde Otobüs Yaktılar - Son Dakika
Güncel

Menemen'de Kobani Eyleminde Otobüs Yaktılar

Menemen\'de Kobani Eyleminde Otobüs Yaktılar

Menemen'de, Kobani'deki İŞID saldırılarına tepki gösteren grubun, önceki akşam durdurdukları belediye otobüsüne molotof kokteyli atarak yaktığı görüntüler ortaya çıktı.

10.10.2014 14:03  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçeesi'nde, Kobani'deki İŞID saldırılarına tepki gösteren bir grubun, önceki akşam durdurdukları belediye otobüsüne molotofkokteyli atarak yaktığı görüntüler ortaya çıktı. Tamamen yanan belediye otobüsünde küçük patlamalar da yaşanırken bu anları vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi.

Menemen Asarlık'da da Kobani'deki İŞID saldırılarına tepki gösteren gruplar, geçen çarşamba akşamı Menemen'de sokağa çıktı. Grup yürüyüşün ardından polise taşla saldırdı, sonra da durdurdukları belediye otobüsündeki yolcuları indirip molotofkokteyli attı. Alev alan otobüs tamamen yandı. Bu sırada vatandaşların cep telefonuyla da kaydettiği görüntülerde, otobüsün yanması ve motor bölümündeki küçük patlamalar da yer aldı. Yine onlarca vatandaş yanan belediye otobüsünü izledi. Otobüsteki yangın daha sonra TOMA tarafından su sıkılarak söndürüldü. Bu olaylar sonrasında gözaltına alınan üç kişi de tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen'de Kobani Eyleminde Otobüs Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat wm: Yalan haber 0 0 Yanıtla

Advertisement