Menemen'deki Uyuşturucu Operasyonunda 26 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Menemen'deki Uyuşturucu Operasyonunda 26 Tutuklama

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 4'ü yaşı küçük toplam 30 kişi gözaltına alındı.

17.06.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 4'ü yaşı küçük toplam 30 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden, aralarında yaşı küçük olanların da bulunduğu 26'sı tutuklandı. 4 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir Emniyeti, 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 30 şüpheliye yönelik, dün şafak vakti operasyon düzenledi. Özel Harekat Şubesi'nde görevli polislerin de aralarında bulunduğu 300 polisin katılımıyla 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve üzerlerindeki aramalarda az miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından Menemen Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden, 4'ünün yaşı 18'den küçük 26'sı tutuklandı. 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen'deki Uyuşturucu Operasyonunda 26 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İzmir35: En yüksek ceza 0 0 Yanıtla

Advertisement