Menemen Ticaret Odası Kahramanmaraş & Gaziantep Görüşmeleri - Son Dakika
Güncel

Menemen Ticaret Odası Kahramanmaraş & Gaziantep Görüşmeleri

Menemen Ticaret Odası Kahramanmaraş & Gaziantep Görüşmeleri

Menemen Ticaret Odası olarak Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı (12.Çukurova Altın ve Mücevherat Fuarı) açılışına katılan heyetimiz fuarda altın ve mücevherat sektörünü inceleme fırsatı buldu.

19.05.2016 08:53  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali AZGIN ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL dahil on kişilik bir heyet ile 13-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen fuara katılım sağlayarak, iki şehirde de ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Fuara ziyaretçi olarak katılım sağlayan Bilgin Kuyumculuk aynı zamanda Menemen Ticaret Odası üyesi Bilgin TOKUL fuarı değerlendirirken "Bu ve benzeri fuarlara katılımların mesleğimize birlik ve beraberlik getirdiğine inanıyorum... Firma yetkinliklerinin artması adına aynı çatı altında buluşmak için çaba sarf etmemiz gerekir" dedi.

Fuar ziyaretinin gerçekleşmesinin ardından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ile görüşen heyetimiz Kahramanmaraş ekonomisi, ticareti ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL öncelikle gerçekleştirilen Altın ve Mücevher Fuarı'nın gerçekleştirilmesi açısından tüm Maraşlıları tebrik ettiğini dile getirdi. Ayrıca Kuyumcu esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Güral çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye- İran arasında Menemen Ticaret Odası Merkez Noktadadır

Heyetimizin ikinci durağı olan Gaziantep'te Ortadoğu Business Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa OSANMAZ ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci ile görüşmeler gerçekleştirdi. Başkanvekili Mehmet Durdu ile görüşen heyetimiz Gaziantep ekonomisi ve ticari yatırımları hakkında bilgi aldı.

Heyetimizin Mustafa Osanmaz ile görüşmelerinde İran konusunda, Menemen Ticaret Odası'nın yaptığı çalışmalar ele alındı. Konu hakkında konuşan MTO Meclis Başkanı Ali AZGIN Türkiye'nin dört bir yanından İran ile ticari çalışmalar yapmak isteyen firmaların odamız ile görüşmek istediğini belirterek" Dün olduğu gibi bugünde İran ile ilişkilerimizin artarak devam edeceğine inanıyorum. Uzun zamandır süren ikili ilişkilerimiz, iki ülke arasında güçlü bir güven ortamı sağladı ve bunun sonucunda Türkiye-İran arasındaki ilişkilerde özellikle ticari anlamda Menemen Ticaret Odası merkez noktadadır diyebiliriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menemen Ticaret Odası Kahramanmaraş & Gaziantep Görüşmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement