Mengen Çok Programlı Liseye Yeni Bölüm Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Mengen Çok Programlı Liseye Yeni Bölüm Müjdesi

Mengen Çok Programlı Liseye Yeni Bölüm Müjdesi

Bolu’nun Mengen ilçesi Fakülte Yaptırma Yaşatma Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Kahraman ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

12.02.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Mengen ilçesi Fakülte Yaptırma Yaşatma Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Kahraman ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bolu'da uzun dönem okul müdürlüğü yaptıktan sonra Recep Alpdoğan'ın görevden alınması ile Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen İbrahim Çavuşoğlu'na ziyaretler sürüyor. Yıllarca Bolu'da idarecilik yapan Çavuşoğlu'na kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra birçok sivil toplum örgütü de hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor. Mengen'de başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Mengen Fakülte Yaptırma Yaşatma Eğitim Kültür ve Turizm Derneği aynı zamanda Gentaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kahraman başkanlığında Çavuşoğlu ile bir araya geldiler. Yapılan ziyaret toplantısında derneğin talepleri masaya yatırılırken, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Mengen Çok Programlı Lisesinin sorunları ile yakından ilgileneceğini belirtti.

Branşı gereği meslek liselerinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Çavuşoğlu, Mengen Çok Programlı Lisesi'ne açılması düşünülen yiyecek içecek bölümü için gerekli çalışmayı yapacağını, aynı okulun tapu işlerini de çözerek gerekli çalışmayı bizzat takip edeceğini belirtti. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mengen Çok Programlı Liseye Yeni Bölüm Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement