Menteşe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Menteşe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Menteşe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Yerel seçimler sonrası ilk toplantısını yapan Menteşe Belediye Meclis üyeleri, toplantıda komisyonların üye seçimi gerçekleştirdi.

12.04.2014 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler sonrası ilk toplantısını yapan Menteşe Belediye Meclis üyeleri, toplantıda komisyonların üye seçimi gerçekleştirdi. Menteşe Belediye Meclisinde Belediye başkanı ile birlikte 17 CHP, 6 AK Parti ve 3 de MHP'li üye bulunuyor.

Menteşe Belediye Meclis toplantısı Konakaltı Kültür Merkezi Belediye Meclis salonunda toplandı. Toplantının açılışında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yeni dönemin Menteşe ilçesine ve Muğla'ya hayırlı olmasını diledi. Toplantıda Meclis divan katipliği, 1. Başkan vekilliği, 2. Başkan vekilliği, Encümen üyeliği, İmar komisyonu, Çevre ve Sağlık komisyonu, inceleme komisyonu ile Plan ve Bütçe komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı.

KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

Meclis divan katipliğine CHP'den Gonca Köksal Kılıç ve yedek üye olarak da AK Parti'den Nail Kızıl seçildi. 1. Başkan vekiliğine CHP'den Cumhur Çoban, 2. Başkan vekilliğine MHP'den Salih Soykan, Encümen üyeliğine asil olarak CHP'den Celal Orhan ve Leyla Ersöz, İmar Komisyonuna CHP'den Ulaş Dural, Gonca Köksal Kılıç, Gökay Çakmak, Çevre Sağlık Komisyonuna CHP'den Hurşit Öztürk, Barış Baykara ve Şahin Kırkan, AK Parti'den Eray Çiçek ve MHP'den Miraç Özcan seçildi. İnceleme Komisyonuna CHP'den Nevzat Sarıçoban, Hakan Ünsal ve Tuncay Onargan, Ak Parti Osman Osman ve MHP'den Miraç Özcan, Plan ve Bütçe Komisyonu CHP'den Nail Kızıl, Mustafa Yörük, Murat Gökalp, AK Parti'den Özlem Dural MHP'den de Salih Soykan seçildi.

Toplantıda Menteşe Belediyesi'ne dahil olan ve kapatılan Bayır, Yeşilyurt, Kafaca ve Yerkesik beldelerinin faaliyet raporları oy birliği ile kabul edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menteşe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement