Menteşe Belediyesinden Engelsiz Yaşam - Son Dakika
Güncel

Menteşe Belediyesinden Engelsiz Yaşam

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişine kurulan "Engelli Şarj İstasyonu" ile engelli vatandaşlarımız akülü araçlarını şarj edebilecekler.

02.04.2015 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,"Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, onlar için çözüm üretmek, çaba göstermek, en önemli sorumluluklarımızın başında geliyor. Bu anlamda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişine bir adet "Engelli Şarj İstasyonu" kurduk. Daha önce Kurşunlu Camiinin önünde ve Belediyemizin önünde olmak üzere 2 adet "Engelli Şarj İstasyonu" kurmuştuk. Bununla birlikte "Engelli Şarj İstasyonu" sayımızı 3'e çıkardık. Bu sayıyı daha da arttıracağız. Onlar için ne yaparsak az. Hem engelli vatandaşlarımız hem de aileleri için yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

"Engelli Şarj İstasyonu" kurulmasından dolayı teşekkür eden engelli vatandaş Tuncay Kırbaş, "Resmi rakamlara göre Menteşe'de 55 akülü sandalye bulunuyor. Bu nedenle engelli şarj istasyonlarının arttırılmasından yanayım. Özellikle hastane girişine kurulması bizler için çok güzel bir uygulama oldu. Bu hizmetleri için Başkanımız Bahattin Gümüş'e teşekkür ediyorum. Engelleri Menteşe Belediyesi sayesinde tek tek aşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menteşe Belediyesinden Engelsiz Yaşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement