Mep Genel Başkanı Karslı, Muhalefeti Topa Tuttu - Son Dakika
Güncel

Mep Genel Başkanı Karslı, Muhalefeti Topa Tuttu

Merkez Parti (MEP) Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, milletin menfaatini düşünerek yola çıktıklarını ifade ederek, MHP, CHP ve HDP’yi sert bir dille eleştirdi.

27.09.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Parti (MEP) Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, milletin menfaatini düşünerek yola çıktıklarını ifade ederek, MHP, CHP ve HDP'yi sert bir dille eleştirdi.

Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığının açılış töreninde konuşan Genel Başkan Abdurrahim Karslı, Türkiye'deki yalana, şahsi menfaate dayalı ve canavarlaşmış siyaseti ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını söyledi. Türkiye'de iktidara talip olanların şahsi menfaatleri, yalan ve riyakarlık üzerine siyaset yaptıklarını ileri süren Karslı, "İşte ben bu aşamada hiç olmamaya çalıştım. Biz, Türkiye'deki bu yalana dayalı, şahsi menfaate dayalı ve canavarlaşmış siyaseti ortadan kaldırmak için yola çıktık. Bu meseleye ciddi sahip çıkalım. Şahsi meselelerimizden daha çok sahip çıkalım. Bakın insanın tarifinin askeri özelliği şudur. Milletinin menfaatini kendi menfaatinin önünde gören insandır. Onun için biz milletin menfaatini düşünerek yola çıktı. Siz de bu meselede milletin menfaatini önde görün" dedi.

Muhalefet partilerine yüklenen Karslı, "Bir BDP diye her gün isim değiştiriyor şimdi HDP oldu. Bütün maksatları Türkiye'yi bölmek. Bunun yanı sıra diğer partiler biri kendinden başkasını milliyetçi kabul etmez. Halbuki milliyetçilik, memleketini sevmek, dinini sevmektir, ahlakını sevmektir. Milletin menfaatini her şeyin önünde tutmaktır. Kaç yıldır yaptıkları belli yetim sürü gibi kenarda bekleyip, iktidar için dua ediyorlar.Gelir mi böyle bir iktidar insana. Zaten geldikleri zaman da tarihte bir defa geldi kabul etmediler. Diğeri ise yıllardan beri, Atatürk'ü pazarlayan CHP dediğimiz Atatürkçü bir parti. Birçok insan da söylüyor zaten 'Atatürk gelse bunları sokaktan kovar.'çünkü Atatürk'ün harplerdeki beyanlarını bilirsiniz. Çanakkale'de ne diyor Atatürk insanlar için, 'Askerlerim size harp etmenizi, savaşmanızı emretmiyorum vatan için ölmenizi emrediyorum'" diye konuştu.

Merkez Parti İl Başkanı Mustafa Yıkıcı da sevgi, saygı, barış, kardeşlik ve adalet için çıktıkları yolun, iktidarla sonuçlanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dualar eşliğinde il başkanlığının açılışı gerçekleştirilerek tören son erdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mep Genel Başkanı Karslı, Muhalefeti Topa Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement