MEPAŞ'tan Ödeme Kolaylığı - Son Dakika
Yerel

MEPAŞ'tan Ödeme Kolaylığı

MEPAŞ\'tan Ödeme Kolaylığı

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş, tarımsal sulama müşterilerine faturalarını 6 aya varan vadelerle ödeme imkanı sunuyor.

14.04.2015 15:55  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ), tarımsal sulama müşterilerine faturalarını 6 aya varan vadelerle ödeme imkanı sunuyor.

MEPAŞ'ın Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de, tarımsal sulama müşterileri Denizbank'ın Üretici Kartı ile faturalarını 6 aya varan vadelerle ödeyebilecek.

MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş üreticilere ödeme avantajı sunan anlaşmayı Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ile imzaladı.

İmza töreninde konuşan MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, üreticilere ödeme kolaylığı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Tarımsa sulama müşterilerinin faturalarını hasat zamanında yada 6 aya varan vadelerde ödeyebileceğini kaydeden Uçmazbaş, "Özelleştirme sonrasında bizim en büyük problemlerimizden birisi tahsilat problemiydi. Tarımsal sulamada bu tahsilat probleminde en büyük payı teşkil ediyordu. Devir öncesinde tarımsal sulamada tahsilat oranı yüzde 22 idi. Çok büyük bir oranda tahsilat problemi vardı. Diğer problemde faturaların aylık olarak düzenlenmesinden kaynaklanıyordu. Çiftçilerimiz nakde hasat döneminde ulaşıyorlar ama maliyetleri aylık oluyordu. Biz bunu öngörerek banka ile 5 yıl önce bir anlaşma yapmıştık. Üretici Kart sahipleri bu kart vasıtasıyla elektrik faturaları ödemelerini hasat dönemine erteleyebiliyorlardı. Şimdi bu yeni işbirliği ile bu kartın sunduğu avantajlara yenileri eklendi ve vade sayısı artırıldı. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Bu karttan faaliyet gösterdiğimiz Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de 40 bine yakın tarımsal müşterimiz yararlanabilecek. Müşterilerimiz elektrik ödemelerini hasat dönemine erteleyebilecekler" dedi.

-TÜM MÜŞTERİLERİ KAPSAYAN ANLAŞMA-

MEPAŞ Genel Müdürü Uçmazbaş, üreticilerden fatura ödemelerinde taksitlendirme yapılması için yoğun istek aldıklarını da hatırlatarak, "Çiftçilerimiz aylık faturalandırmanın kendilerine sorun olduğu için bizden bu konuda yardım istiyorlardı. Bizim bölgemizde Üretici Kart sahibi 60 bin çiftçi var. Bu kart bulunan müşterilerimizin tamamına yakını hasat zamanında ödeme yapabilecek. ya da aylık taksitlere bölebilirler. Neredeyse tüm müşterilerimizi kapsayan bir anlaşma oldu" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MEPAŞ'tan Ödeme Kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement