Mepet Metro Petrol ve Tesıslerı Sanayı Tıcaret A.s. Fınansal Tablo Dıpnot Acıklamaları 18. - Son Dakika
Finans

Mepet Metro Petrol ve Tesıslerı Sanayı Tıcaret A.s. Fınansal Tablo Dıpnot Acıklamaları 18.

(TEKRAR) KAP:MEPET METRO PETROL VE TESISLERI SANAYI TICARET A.S. / MEPET [] FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI 18.

21.07.2014 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAP : MEPET METRO PETROL VE TESISLERI SANAYI TICARET A.S./ MEPET [] FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI 18.07.2014 17: 45: 12

FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak: KAP

Son Dakika Finans Mepet Metro Petrol ve Tesıslerı Sanayı Tıcaret A.s. Fınansal Tablo Dıpnot Acıklamaları 18. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakanlık tebliğ yayınladı! Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam
    17:41 Bakanlık tebliğ yayınladı! Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam

    Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı, lokanta ve kafelerde vergi artışına ilişkin bir tebliğ yayınladı. Tebliğe göre kahvehane, kafeterya, pastane, hazır yemek şirketleri dahil lokantalarda KDV yüzde 8'den yüzde 10'a, alkollü içecekler için uygulanan yüzde 18 KDV ise yüzde 20'ye çıkıyor.

  • Özel'den Merkez'in açıkladığı rekor zarara tepki: Parayı emekliye değil bir avuç zengine verenlere yazıklar olsun
    14:28 Özel'den Merkez'in açıkladığı rekor zarara tepki: Parayı emekliye değil bir avuç zengine verenlere yazıklar olsun

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Bankası'nın 818,2 milyar TL zarar etmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özel, "Merkez 2013'ten 2023 yılına kadar 320 milyar TL kar etmiştir. 1 yıllık zarar 10 yıllık kararın 2,5 katıdır. Merkez Bankası 25 yıllık karını 1 yılda bir avuç zengine verdi. Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin TL yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır. Yazıklar olsun" dedi.

  • Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi
    12:49 Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk sigortacıların katılımıyla düzenlenen Insurtech Zirvesi'ne Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Reşat Nebiyev, Azerbaycan Merkez Bankası Başkanı Taleh Kazımov ve iki ülkenin sigorta şirketlerinin yetkilileri katıldı. Etkinlikte, finans ve sigorta sektörlerinde dijital transformasyonun önemi vurgulandı ve Türkiye'nin sigorta sektöründeki tecrübesinin Azerbaycan'a katkı sağlayacağı belirtildi.

  • İletişim Başkanlığı: Erdoğan ile Şimşek arasında seçim öncesi kriz yaşandığı iddiası doğru değil
    11:44 İletişim Başkanlığı: Erdoğan ile Şimşek arasında seçim öncesi kriz yaşandığı iddiası doğru değil

    31 Mart seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında iplerin kopma noktasına geldiği ve ikili arasındaki ilişkinin ''küresel'' güçlerin devreye girmesiyle düzeldiği iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bazı basın yayın organlarında yer alan haberleri yalanlayan İletişim Başkanlığı, ''Ülkemiz ekonomisinde yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı bundan sonra da kararlılıkla sürdürülecektir'' açıklamasında bulundu.


Advertisement