Merak Ölüm Korkusunun Önüne Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Merak Ölüm Korkusunun Önüne Geçiyor

Merak Ölüm Korkusunun Önüne Geçiyor

Yozgat’ta bir bankanın önüne bırakılan ’şüpheli çanta’ ihbarı sonrasında polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, merakı ölüm korkusunun önüne geçen vatandaşlar, cep telefonlarıyla çantanın patlatılma anını görüntüleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

24.10.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta bir bankanın önüne bırakılan 'şüpheli çanta' ihbarı sonrasında polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, merakı ölüm korkusunun önüne geçen vatandaşlar, cep telefonlarıyla çantanın patlatılma anını görüntüleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Yozgat Lise Caddesinde bir bankanın önüne bırakılan çantasının şüpheli paket olarak 155'e bildirilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri banka önünde güvenlik tedbiri alarak bomba imha uzmanını çağırdı. Şüpheli çantanın bulunduğu alanı şerit ile kapatan ekipler, vatandaşları da uyararak uzaklaşmasını istedi. Uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlar, ellerine cep telefonlarını alarak çantayı ve polislerin çalışmasını kaydetmeye başladı. Şüpheli çantanın patlama ihtimali olmasına rağmen vatandaşların merakı ölüm korkusunun önüne geçerken, patlama olmasında kendilerine bir şey olmayacağını belirterek, içinden ne olduğunu merak ettiklerini söyledi. Bir kadın ise ilk kez böyle bir şey ile karşılaştıklarını belirterek merak ettiklerini söyledi.

Kontrollü bir şekilde fünye ile patlatılan çantanın içerisinden bir saç kurutma makinesi ile giysi çıktı. Çantanın bir öğrenciye ait olabileceği ve bankanın ATM'sinden para çektikten sonra unutmuş olabileceği belirtildi. Çantanın patlatılmasından sonra bankanın camında çatlamalar oluştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Merak Ölüm Korkusunun Önüne Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement