Meral Ailesinin Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Meral Ailesinin Acı Günü

Meral Ailesinin Acı Günü

Oltu’ya bağlı Aşağı Çamlı Mahallesi Muhtarı Muammer Meral, iki gün içinde hem mutluluğu hem de acıyı bir arada yaşadı.

12.08.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu'ya bağlı Aşağı Çamlı Mahallesi Muhtarı Muammer Meral, iki gün içinde hem mutluluğu hem de acıyı bir arada yaşadı.

Kızının düğününü yaptıktan bir gün sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Aşağı Çamlı Mahallesi Muhtarı Muammer Meral'in eşi Selime Meral, hayatını kaybetti. iki gün önce kızının mürüvvetini gören Selime Meral, bir gün sonra yüksek tansiyon nedeniyle Oltu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumunun ağırlaşması üzerine hava ambulansıyla Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan Selime Meral, beyin kanaması teşhisiyle hemen yoğun bakım ünitesine alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Selime Meral, 47 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

Hastanede beklerken acı haberi alan eşi Muammer Meral ve yakınları adeta yıkıldı. Bir kız, iki oğlan annesi Selime Meral'in vefatı Oltu'da da büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Aslanpaşa Camiinde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran Mezarlığında toprağa verilen Selime Meral'in cenazesine Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin'in yanı sıra kalabalık bir cemaat iştirak etti.

Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Selime Meral'in vefatı ailesi, yakınları ve komşularını da derin bir üzüntüye boğdu.

Bu arada cenaze boyunca ayakta güçlükle duran eşi Muammer Meral ve çocuklarını yakınlarını teselli etmeye çalıştı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meral Ailesinin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement