Meram'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Meram'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Meram\'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki Yorgancı Mahallesi Dörtokka Caddesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.

14.06.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki Yorgancı Mahallesi Dörtokka Caddesi'nde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Geçen yıl parke çalışması tamamlanan ve kısa bir süre önce de tüm altyapı çalışmaları bitirilen Yorgancı Mahallesi Dörtokka Caddesi'ndeki sıcak asfalt seriminde sona gelindi. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki caddeye 9 bin metrekarelik asfalt serimi yapıldı. Çalışmalar kapsamında caddenin kenarındaki kanal da kapalı hale getirildi.

2016 yılı asfalt hedefleri doğrultusunda çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Ekiplerimiz gerek şehir merkezindeki mahallelerimiz gerekse merkeze uzak olan mahallelerimizde altyapı, sıcak asfalt, sathi kaplama, parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda ilçemizdeki önemli ana arterlerden biri olan ve toplu taşıma araçlarının da sık kullandığı Yorgancı Mahallesi Dörtokka Caddesi'ndeki çalışmalarda sona geldi. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement