Meram'da Kapalı Pazar Yeri Açıldı - Son Dakika
Yerel

Meram'da Kapalı Pazar Yeri Açıldı

Meram\'da Kapalı Pazar Yeri Açıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazaryerinin açılışı, ülkemizi yasa boğan şehit haberleri nedeniyle buruk bir şekilde yapıldı.

08.09.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı pazaryerinin açılışı, ülkemizi yasa boğan şehit haberleri nedeniyle buruk bir şekilde yapıldı.

Meram Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi'nde yapılan kapalı pazaryerinin açılışına AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Muhammet Uğur Kaleli, Leyla Şahin Usta, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, Meram İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti Konya İl ve Meram İlçe Teşkilatlarının Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, esnaf odalarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

"DAĞLICA VE IĞDIR YÜREKLERİMİZİ DAĞLADI"

Ülkemizdeki hain terör saldırıları sonucu şehit olan güvenlik güçlerimize vefa nedeniyle bu açılışta protokol konuşması olmayacağını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Dağlıca maalesef yüreklerimizi dağladı. Iğdır'dan da şehit haberleri geldi. Ebediyete uğurladığımız tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bizim kaderimizde mağlubiyet yoktur. Kısa bir süreliğine imtihan vardır, yenilgi yenilgi büyüyen zafer vardır. Dağlıca ve Iğdır'daki şehitlerimiz nedeniyle bugün burada protokol konuşması olmayacak. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından açılışımızı yapmış olacağız" dedi.

Daha sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak dualarla Kovanağzı Kapalı Pazaryerinin açılışı yapıldı. 6 ayda tamamlanan pazar yeri; 8 bin 700 metrekarelik bir alanda 4 bin 700 metrekare kapalı alana sahip. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da Kapalı Pazar Yeri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement