Meram'da Mahalle İstişare Meclisi Toplantıları - Son Dakika
Yerel

Meram'da Mahalle İstişare Meclisi Toplantıları

Meram\'da Mahalle İstişare Meclisi Toplantıları

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından başlatılan mahalle istişare meclisi toplantıları sürüyor.

06.05.2014 15:29  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından başlatılan mahalle istişare meclisi toplantıları sürüyor.

Başkan Toru başkanlığında haftada iki kez düzenlenen toplantılara son olarak Harmancık, Kayhüyük, Küçük Kovanağzı, Arif Bilge, Kozağaç, Gödene, Hatıp ve Karahüyük mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlarla birlikte muhtar azaları da hazır bulundu. Belediye ile muhtarlar arasındaki koordinasyonu sağlama adına başlattıkları mahalle istişare toplantılarının devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Birbirine yakın bölgeden 4 muhtarın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantılar hızlı bir şekilde devam ediyor. Toplantılarda mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçları ve sorunlarını tespit ediyoruz. Toplantı sonrası teknik ekiplerimiz zeminde incelemelerini tamamladıktan sonra çözüm için gerekli adımları atıyoruz. İstişare toplantılarıyla hizmet kalitesini de yükseltmiş oluyoruz" dedi.

Mahalle muhtarları da, Başkan Toru'ya teşekkür ederek, "İstişare toplantıları çok verimli geçiyor. Bizler taleplerimizi iletiyoruz. Toplantı sonrası yerinde tespitler yapılarak çözüm için gerekli adımlar atılıyor" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da Mahalle İstişare Meclisi Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement