Meram'da, Mahallenizde Başkan Var - Son Dakika
Yerel

Meram'da, Mahallenizde Başkan Var

Meram\'da, Mahallenizde Başkan Var

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ projesi kapsamında Berlika Parkı’nda Lalebahçe, Gülbahçe ve Ayanbey Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

29.09.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Mahallemizde Başkan Var' projesi kapsamında Berlika Parkı'nda Lalebahçe, Gülbahçe ve Ayanbey Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Lalebahçe ve Gülbahçe Mahallelerinde 2015'te yoğun bir şekilde doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Toru, "Konya'da 2015'te doğalgazla ilgili olarak en fazla yatırım yapılan ilçe Meram oldu. Doğalgaz ve kanalizasyon altyapısının geçmiş olmasından dolayı bazı sokaklarda toz ve bozulmalar olabilir. Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortak bir çalışma yürütüyoruz ve altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklara hızlı bir şekilde asfalt döküyoruz" dedi.

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK"

Başkan Toru, Meram'ın kalkınması için planlama ve dönüşüm çalışmalarının önemine değinerek, "Herkesin aynı şartlarda yaşam kalitesine ulaşabilmesi için planlama, uygulama ve dönüşüm süreçlerine başlamamız gerekiyordu. Elimizi taşın altına koyarak bu süreçlere başladık. Çünkü bunlar kolay süreçler değil; itirazlara ve tepkilere sebep olabilir. Ama Meram'ın gelişmesi için böyle bir riski almamız gerekiyordu. Bununla birlikte Meram hızlı bir kalkınma sürecine girecek. Planlama ve dönüşüm süreçleriyle birlikte ilçemizde bir de organize sanayi projemiz var, bununla ilgili de önemli mesafeler kat ettik" ifadelerini kullandı.

"BU SEÇİM ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR"

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nden sonra 1 Kasım'da yapılacak seçimle birlikte 1,5 yılda dördüncü seçimin yapılacağını kaydeden Toru, "Bu 4 seçimle birlikte 1,5 yıllık süreçte hizmet vermeye çalıştık. Hizmetlerimizin daha aktif ve daha verimli olabilmesi, Konya'ya ve Meram'a daha büyük yatırımlar alabilmemiz için 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde istikrarın sağlanması da şart. Bu seçim sadece ülkemiz için değil dünya için de büyük önem arz ediyor. Güçlü bir şekilde bu süreçten çıkmamız için birlik, beraberlik ve dirlik içinde olmamız lazım. Bu seçim çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğinin seçimidir" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da, Mahallenizde Başkan Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement