Meram En Güzel Bahçesini Seçiyor - Son Dakika
Yerel

Meram En Güzel Bahçesini Seçiyor

Konya’nın Meram ilçesinde güzel bahçelerin oluşturulmasını teşvik amacıyla Meram Belediyesi tarafından “En Güzel Bahçe” yarışması düzenleniyor.

20.06.2016 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Meram ilçesinde güzel bahçelerin oluşturulmasını teşvik amacıyla Meram Belediyesi tarafından "En Güzel Bahçe" yarışması düzenleniyor.

Meram Belediyesi tarafından ilçede güzel bahçelerin oluşturulmasını teşvik amacıyla düzenlenen "En Güzel Bahçe" yarışmasına başvurular 23 Haziran-13 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Bahçelerin genel görünüşleri, maksimum faydalanma durumu, bitki/mekan uygunluğu, bitki çeşitliliği, kullanılan aksesuarların durumu, bitkilerin sağlık durumları, budama ve şekil verilmiş bitkilerin durumları ile bahçenin sulama sistemlerinin değerlendirilmesi adı altındaki ana kriterlerinden oluşan, Meram Belediyesi'nden 4 jüri üyesinin bulanacağı bir komisyon tarafından değerlendirme yapılarak Toplu Konut Bahçesi, Ev Bahçesi sınıflarında ilk üçe girenlere ödülleri daha sonra belirlenecek bir tarihte verilecek.

Yarışma Meram sınırları içerisinde bulunan her konut için açıktır. Bu kapsamda yarışma yerel ölçekte yerinde inceleme yoluyla yapılacak jüri değerlendirmesi sonucunda kazanan bahçelerde (ev bahçesi-toplu konut bahçesi) birincilerine 1 sene süreyle kalacak olan "Yeşil Flama" ve çeşitli ödüller verilecek.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPILABİLİR

Katılımcılar Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden ve www.meram.bel.tr adresinden yarışma şartnamesini ve başvuru bilgilerini temin edebilirler. Ayrıca internet üzerinden enguzelbahce@meram.bel.tr mail adresine başvuru yapılabilecek. İnternet üzerinden yapılacak olan başvurularda, bahçe sahibinin adı soyadı, adresi ve telefon numarasının belirtilmesi gerekiyor. Profesyonel olarak bahçecilik veya peyzaj mimarlığı hizmeti sunan kişiler veya firmalar yarışmaya katılamayacaklar. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram En Güzel Bahçesini Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement