Meram Gençlik Meclisi Genel Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Meram Gençlik Meclisi Genel Kurulu Toplandı

Meram Gençlik Meclisinin 1. Olağan Genel Kurulu toplandı.

16.05.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Gençlik Meclisinin 1. Olağan Genel Kurulu toplandı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediye Meclisi Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, gençliğe sahip çıkma bilinciyle bu tür faaliyetleri desteklediklerini söyledi.

Gençlik Meclisinin geçen yıl kurulduğunda 35 üyesiyle çalışmalarına başladığını belirten Toru, "Meclis Başkanımız Mehmet Yolcu, şimdilerde 280 kişiye ulaştıklarını söyledi. Bu sayının artması için desteğimizi devam ettireceğiz. Geçtiğimiz yıl gençlerimizin gece-gündüz demeden proje üretmeye çalıştıklarına bizzat belediye binamızda şahit oldum ve bu bizi mutlu etti. Gençlerimize olan güvenimiz daha da arttı." diye konuştu.

Meram Gençlik Başkanı Yolcu da Meclis'in birinci yılını kardeşlik içinde başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, kuruldukları günden bu yana güzel projelere imza attıklarını dile getirdi.

Bundan sonra uluslararası projelere imza atacaklarını vurgulayan Yolcu, "Gençler olarak hayal edeceğiz, hayallerimizin arkasından koşacağız ve ısrarcı olacağız. Meram Gençlik Meclisinde yer alan tüm ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Konuşmaların ardından Toru, mezuniyetlerinden dolayı Meram Gençlik Meclisinden ayrılan Aysun Bayraklı, Yumna Ekinci ve Zübeyir Aladağ'a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meram Gençlik Meclisi Genel Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement