Merhamet Tır'ları Suriye'de - Son Dakika
Yerel

Merhamet Tır'ları Suriye'de

Merhamet Tır\'ları Suriye\'de

Yunusemre Belediyesi, İHH ve Memur-Sen ortaklığında Bayır-Bucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 14 TIR insani yardım malzemesi sınırdan geçerek Suriye’deki İHH temsilcilerine teslim edildi.

01.02.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, İHH ve Memur-Sen ortaklığında Bayır- Bucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 14 TIR insani yardım malzemesi sınırdan geçerek Suriye'deki İHH temsilcilerine teslim edildi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Merhamet TIR'larının Bayır-Bucak Türkmenlerine teslim edilmek üzere sınırdan geçtiğini vurgulayarak, " Manisa'dan Bayır-Bucak Türkmeni kardeşlerimize ulaştırılmak için çıkan, hayırsever Manisalı hemşehrilerimizin yardımları ve duyarlı kardeşlerimizin emekleri ile topladığımız, geçtiğimiz günlerde dualar ile uğurladığımız 14 Merhamet TIR'larımızın 9'u Kilis Öncüpınar Sınır Kapısından, 5'i de Reyhanlı Sınır Kapısından tampon bölgelere ulaştırılmak üzere bırakıldı. Duyarlı vatandaşlarımızın yaptıkları yardımların yerlerine ulaşmasından dolayı çok mutluyuz. En başından beri bizlerden desteğini esirgemeyen başta İHH ve Memur-Sen olmak üzere Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz Mustafa Süzer'e, Yunusemre Belediyesi personelimize, emeği geçen bütün kardeşlerimize ve yardımlarını bizlerden esirgemeyen duyarlı Manisalı hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun. Biz Yunusemre Belediyesi olarak nerede mazlum varsa, onlar için üstümüze düşeni fazlasıyla yapmaya gönüllüyüz. Lakin, dilerim dünya üzerinde bir daha böyle zulümler yaşanmaz, sevgi ve hoşgörü hakim olur." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merhamet Tır'ları Suriye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement