Merhum Gazeteci Yolyapar Kabri Başında Anıldı - Son Dakika
Yerel

Merhum Gazeteci Yolyapar Kabri Başında Anıldı

Merhum Gazeteci Yolyapar Kabri Başında Anıldı

Merhum Gazeteci Mustafa Yolyapar kabri başında anıldı.

12.10.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merhum Gazeteci Mustafa Yolyapar kabri başında anıldı.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti, Mustafa Yolyapar'ın vefatının 1. yıl dönümü nedeniyle Ulu Mezarlık'ta anma programı düzenledi. Anma programına Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Bolluk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Başkan Yardımcıları Bülent Özkaleli ve Sadık Örgel, Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, Saadet Partisi Çorum Milletvekili Adayı Adnan Cıdık, MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer, Kaleli Yükseköğrenim Kız Yurdu Müdürü İsmail Tuncel, sanayici ve işadamları, gazeteci ve yazarlar ile Çorumlu sanat dostları katıldı.

YOLYAPAR'IN İSMİ YAŞATILACAK

Yolyapar Ailesi'nin de hazır bulunduğu programda bir konuşma yapan Çorum Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Erzen, "Gazetecilik mesleği açısından tartışılmaz olan Mustafa Yolyapar arkadaşımızı genç yaşta toprağa vermenin hüznünü yaşıyoruz" dedi.

Mustafa Yolyapar'ın, Çorum basınının sevilen ve sayılan bir ismi olduğunu vurgulayan Şevket Erzen, "İyi bir dost ve meslektaşımızın erken kaybını takdir-i ilahi olarak görüyor ve hatırasını yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti olarak Yolyapar için her yıl anma programı düzenleyeceklerini belirten Erzen, "Haber fotoğrafçılığı konusunda da usta bir isim olarak gördüğümüz merhum meslektaşımız Mustafa Yolyapar'ın adını, geleneksel olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmalarında yaşatmayı amaçlıyoruz. Cemiyet olarak meslektaşlarımızdan Mahmut Tunaboylu için de anma programı düzenliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle merhum meslektaşlarımızın hatıralarını saygı ile yaşatıyoruz."ifadelerini kullandı.

BÖLÜCÜLER MUVAFFAK OLAMAYACAKLAR

Türkiye üzerinde emelleri olan hainlerin hedeflerine ulaşamayacağına ve ülkemizi Ortadoğu bataklığına gömemeyeceklerine inandıklarını ifade eden Erzen, "Sözün özü, bu ülkede milli birlik ve beraberlik varolduğu müddetçe bölücüler asla muvaffak olamayacak. Allah, ülkemizi ve milletimizi birlik ve beraberlikten ayırmasın." şeklinde konuştu.

Ulucamii emekli İmam Hatibi Hasan Kestek ve Büyük Zafer Çarşısı Mescidi İmam Hatibi Hasan Şener'in Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden

Programda duayı Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak yaptı.

Duanın ardından Çorum Haber Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Yolyapar'ın kabrine ailesi ve sevenlerince karanfil bırakıldı.

Kardeşi için düzenlenen anma programına iştirak edenlere teşekkür eden Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar ise katılımcıların taziye dileklerini kabul etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merhum Gazeteci Yolyapar Kabri Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement