Merhum Yanılmaz Kabri Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Merhum Yanılmaz Kabri Başında Anıldı

Merhum Yanılmaz Kabri Başında Anıldı

Hamza Yanılmaz Yanılmaz ailesi, birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları ve meclis üyeleri ile tüm sevenleri tarafından anıldı.

23.03.2012 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl 22 Martta yitirdiğimiz Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan merhum Hamza Yanılmaz kabri başında Yanılmaz ailesi, birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları ve meclis üyeleri ile tüm sevenleri tarafından anıldı.

Merhum Yanılmaz, vefatının sene-i devriyesinde Asri Mezarlıkta bulunan kabri başında Kur'an tilaveti ve hayırla yâd edildi.

Ailesi ve tüm sevenlerinin bir arada olduğu anma programında okunan Kur'an-ı Kerimin ardından dualar yapıldı. Merhum Yanılmaz'ın ağabeyi Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz programa katılanlara teşekkür ederek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bir yıl önce yitirdiğimiz kardeşim Hamza Yanılmaz'ı bugün kabri başında tüm sevenleriyle hayırla yâd ettik. Yaşamında şehrimiz ve ülkemiz için sayısız hizmetlere imza atan Merhum Hamza Yanılmaz her zaman gönüllerde yaşayacak ve de yaşatılacaktır.

Merhumun oğlu Abdullah Revaha Yanılmaz ise iyi bir baba ve siyaset adamı olan babasının ardından onun hedeflerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Merhum Yanılmaz'ın ağabeyi Diş Hastanesi Müdürü Muzaffer Yanılmaz, kardeşi Hamza Yanılmaz'ın şahsiyet ve karakter olarak unutulmaz nitelikte olduğunu belirtti.

Merhum Yanılmaz'ın yeğeni Dr. Fatih Yanılmaz ise Hamza Yanılmaz'ın STK'lar tarafından bilimsel araştırmalar yapmak suretiyle marka değerinin belirlenmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ise açıklamasında "Özellikle genç neslin milli ve manevi duygularla yetişmesinde merhum Yanılmaz'ın sağlığında büyük bir boşluğu doldurduğunu ve böylesi değerlerin bir daha kolay kolay gelmeyeceğini belirtti. Karaaslan, Merhum Yanılmaz'ın Belediye Başkanlığı döneminde şehir için gecesini gündüzüne kattığını da söyleyerek merhuma bir kez daha yüce Allah'tan rahmet ve ailesine başsağlığı diledi."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merhum Yanılmaz Kabri Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement