Merhum Yazıcıoğlu İçin Nevşehir'de Mevlid-İ Şerif Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Merhum Yazıcıoğlu İçin Nevşehir'de Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Merhum Yazıcıoğlu İçin Nevşehir\'de Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Kahramanmaraş`ta geçirdikleri helikopter kazasında 5 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Nevşehir’de Alperen Ocakları tarafından mevlid-i şerif okutuldu.

28.03.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta geçirdikleri helikopter kazasında 5 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Nevşehir'de Alperen Ocakları tarafından mevlid-i şerif okutuldu.

Büyük Birlik Partisi Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla Nevşehir Alperen Ocakları tarafından Kurşunlu Camii'de Mevlid-i Şerif okutuldu. Cuma namazından önce okunan Mevlidin hemen ardından Yazıcıoğlu için dualar edildi. Cuma Namazı sonrasında ise Alperen Ocakları görevlileri tarafından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Alperen Ocakları Başkanı Burak Semi Atasever yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi hayatı boyunca seviyeli dürüst, tutarlı bir siyaset ortaya koyduğunu belirterek Türk halkının gönlünde ayrı bir yeri olduğuna inandıkları Yazıcıoğlu'nun gösterdiği yoldan asla ayrılmayacaklarını söyledi. Atasever, "Rahmetli genel başkanımızın hedefleri, ülkemizin ve insanlarımızın huzuru için bir ışık olarak kalmaya devam edecektir. Türk İslam ülküsünün şerefli tarihine adını yazdırıp yeni nesile örnek olacak bir yol açmıştır. Mücadele ettiğini ve milli iradeyi demokrasiyi savunduğunu herkese göstermiştir. Bizler üstümüze düşen ne ise senede bir kere de olsa yapmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz bu bir suikast. Normal bir kaza değil. Adaletin bir an önce tecelli etmesini gerekenin hükumet ve devletimiz tarafından bu suikastın açığa çıkarılmasını bekliyoruz. Bu vatanın toprağını ve milletimizi koruyacağımıza söz veriyoruz. Biz alperenler kesinlikle sabırlı davranıyoruz ama nereye kadar? Bu iş sonuç alana kadar devam edecek ve nefes aldığımız sürece bu işin peşini bırakmayacağız. Bizi yollara dökmesinler. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merhum Yazıcıoğlu İçin Nevşehir'de Mevlid-İ Şerif Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement