Merkezefendi Belediyesi'nin Yeni Mahalle Kompleksi Haziran'da Bitecek - Son Dakika
Yerel

Merkezefendi Belediyesi'nin Yeni Mahalle Kompleksi Haziran'da Bitecek

Merkezefendi Belediyesi\'nin Yeni Mahalle Kompleksi Haziran\'da Bitecek

Merkezefendi Belediyesi hazırladığı Yenimahalle Mahallesi kompleksi projesinde çalışmalar devam ederken kompleksin Haziran ayında biteceği kaydedildi.

01.02.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediyesi hazırladığı Yenimahalle Mahallesi kompleksi projesinde çalışmalar devam ederken kompleksin Haziran ayında biteceği kaydedildi.

Yenimahalle Mahallesi'ne kapalı pazar yeri, bilgi evi ve alışveriş kompleksi yapımına başlayan Merkezefendi Belediyesi, inşaat çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak olan tesisin pazaryeri kısmında 59 tezgah ve 15 müstahsil yer alacak. 2 bin metrekarelik kapalı pazaryerinin yanında bölgede bulunan çocukların yararlanacağı bilgi evi merkezi tasarlandı. Yaklaşık bin metrekarelik bilgi evinde 9 sınıf, 1 seminer salonu yer alacak. Kompleksin yapımının haziran ayına kadar sona ermesi bekleniyor.

Kompleks ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının karşılanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Kışın çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar için mahalle halkına pazaryeri sözü vermiştik. Bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge için çok önemli bir tesisi Yenimahalle Mahallesi halkına kazandıracağız. Aynı yerde bilgi evi ve alışveriş merkezi de olacak. Pazaryeri gerek sağlık gerekse güvenlik açısından her türlü konfora sahip olacak. Ayrıca bölgemizde bilgi evi merkezimiz yoktu. İhtiyaç ve talep vardı. İki projeyi burada birleştirip çocuklarımızın geleceği adına bilgi evi merkezini de inşa edeceğiz. Burada mahalle halkına yönelik alış veriş merkezi de olacak. Gerek sosyal gerekse bu tür yapısal projele imza atarak 7'den 70'e tüm Merkezefendi halkına hizmetlerimiz katlanarak sürecek. Tüm hedefimiz daha iyi bir Merkezefendi'yi inşa etmek " dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkezefendi Belediyesi'nin Yeni Mahalle Kompleksi Haziran'da Bitecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement