Merkezefendi Caddesi'nde Su Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Merkezefendi Caddesi'nde Su Kesintisi

Merkezefendi Caddesi\'nde Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün kent genelindeki su deposu yenileme çalışmaları kapsamında 27 Eylül’de Merkezefendi Caddesi ve bağlı sokaklarda su kesintisi yapılacağını duyurdu.

26.09.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme çalışmaları kapsamında 27 Eylül'de Merkezefendi Caddesi ve bağlı sokaklarda su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla su kesintisine gidilecek. Bu kapsamda, 27 Eylül 2016 Salı günü Merkezefendi İlçesi Muratdede Mahallesi ana hat üzerinde devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 08.00-18.00 saatleri arasında Merkezefendi Caddesi ve bağlı sokaklarda planlı su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın kesintiden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkezefendi Caddesi'nde Su Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement