Mers' Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Mers' Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı

Konya'da yaşlı bir kadın, Mers virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

21.10.2014 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesi Veznedar Sokak'taki ikametinde yaşayan L.G. (80) isimli kadın, üç gün önce hacdan geldi. Yürüme güçlüğü çeken tekerlekli sandalyeli kadının, hac sırasında başlayan ishal, yüksek ateş, nefes darlığı, kusma ve bulantı şikayetlerinin artması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Belirtilerden dolayı Mers virüsünden şüphelenilmesi üzerine, yaşlı kadın özel kıyafetli sağlık görevlileri tarafından güvenli bir şekilde ikametinden alınarak, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İntaniye Servisi'nde oluşturulan izole edilmiş özel bir odaya nakledildi. Bu vaka üzerine intaniye servisindeki tüm hasta ve refakatçiler de odalarına alındı. Hastane personeli konu hakkında bilgilendirilip, hastalıkla ilgili tüm tedbirler alındı. Serviste bulunan herkese maske dağıtıldı.

Öte yandan, hastanın daha önceden de nefes darlığı şikayeti bulunduğu öğrenildi. 

HASAN CAN ÇAPRAZ

Mers\' Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mers' Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement